addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Ekstra ordinær DOJO

  • Sep 8, 2008 · 7:00 PM
  • This location is shown only to members

Vi som møtte opp på mandag hadde det så gøy med DOJO at vi vil ta en til. Utvidet regelsett fungerer meget bra. Det ble virkelig en god trenings økt. Ønsker du å trene på Pair programming og Test Driven Development så sleng deg på. For de som ikke har vært med på dette før så kan DOJO best beskrives som Mølje programmering.
http://www.codingdojo... Kort forklart: Vi starter med to frivillige. En styrer(tastaturet) og en navigerer på siden. Hjelper, diskuterer osv. Etter fem minut byttes den som styrte med en ny frivillig fra salen. Det er noen regler for publikum. Publikum kan stille spørsmål når testene har passert. Publikum har ikke lov å spørre ledende spørsmål som: Hvorfor gjordet du ikke slik og sån? Har man endrings forslag må man gjennomføre disse når det er ens egen tur.

Join or login to comment.

  • Sjur K.

    Mer tenksom dojo : )

    September 12, 2008

5 went

Our Sponsors

  • Bouvet ASA

    Sponsor av medlemsskap hos meetup.com

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy