addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Waardecreatie: redesign jouw business - 365 minute sessions 2017

 • to
 • Bar Beton Rijnsweerd

  Pythagoraslaan 101, Utrecht, Utrecht (map)

  52.092682 5.150044

 • De 365 Minute Sessions 2017 vinden plaats in de zalen en sessieruimten van Bar Beton Rijnsweerd (voormalig provinciehuis Utrecht)
 • Price: EUR150.00 /per person

  Refund policy

 • “It’s not about cutting costs, it’s about generating more value.”

  Dit waren stevige woorden in de keynote van Gunter Pauli tijdens het vorige 365 Minute Sessions event in 2015. Als dit waar is, wat betekent dat dan?

  Het maakte ons zo nieuwsgierig dat wij diep in de wereld van waardecreatie zijn gedoken. We hebben slimme studenten naar organisaties gestuurd waar ze bestuurders en ondernemers intensief bevraagd hebben over dit onderwerp. We hebben behoeftes gepeild, wijn gedronken, gediscussieerd over het onderwerp, gebrainstormd over de vorm, gevochten over ‘WHY’ en ‘value proposition’ en tot slot nagedacht hoe wij als U-Design daadwerkelijk dit onderwerp benaderbaar, tastbaar en prettig kunnen maken voor jou.

  Waardecreatie lijkt een duidelijke term maar uit de gesprekken met ondernemers blijkt dat de concrete invulling ervan een geheel ander verhaal is. Een groeiend aantal ondernemers weet al dat waarde medewerkers aan je bindt, klanten tot fans maakt en het vertrouwen van stakeholders verstevigt. Het zorgt ervoor dat je organisatie ook op de lange termijn blijft voortbestaan én groeien. Het pad naar echte waardecreatie wordt nogal eens gehinderd door diffuse missies en visies, managementjargon en top-down beslissingen. Als jij dit ook herkent is er nu een kans om dit proces bij jou/ jullie een ‘boost’ te geven.

  Want hoe zou het zijn als je 23 maart 2017 op een plek terecht komt waar je anderen ontmoet met dezelfde vraagtekens, op zoek naar antwoorden? Waar je dus mét die anderen dit begrip ECHT waarde geeft, het begrip gaat ontleden, waarde creëert en einde dag naar huis gaat met opheldering, een frisse mindset en ja, zo-kan-ik-het-morgen-toepassen!

  Keynote spreker Yousri Mandour (auteur ‘Zo vernieuw je je businessmodel!’, partner ICSB) presenteert zijn blik op het ontwerpen van betere business. Vanuit een brede verkenning werken we via de sessies toe naar een heldere weg vooruit richting een betekenisvolle bedrijfsvoering voor iedere deelnemer.

  Speciaal voor dit event hebben we de Deense KAOSPILOT methode voor sociaal ondernemerschap binnengehaald. De Nederlandse vertegenwoordiger van de KAOS methodiek, Joska Spruyt, biedt deelnemers verfrissende manieren om gezamenlijk tot een innovatieve mindset en waardegedreven aanpak te komen. 

  Schrijf je gelijk in via de link hieronder om hier bij te kunnen zijn. Wij kijken enorm uit naar jouw bijdrage!

  Hartelijke groet,

  Stichting U-Design
  Organisator 365 minute sessions

  Aanmelden: https://58065fd744906.momice.events/register/58203d888be91

  Meer info op de eventwebsite: https://58065fd744906.momice.events/

Join or login to comment.

Want to go?

Join us!

4 going

RSVPs close: Mar 21 at 10:00 AM

 • Robert-Jan­ H.
  Co-Organizer,
  Event Host

  Adviseur met Inform, hoofddocent Visual Art & Designmanageme­nt HKU KE, voorzitter UDesign.

 • Ben D.
  Co-Organizer,
  Event Host

  Drost advies & creatie: communicatiead­vies & grafisch ontwerp

 • Bart Van de K.
  Co-Organizer,
  Event Host

  Owner Muurbloem Design studio

 • Redactie U.
  Organizer

  Redactie UDesign

3 not going

(See all)
 • Ad B.

  Altijd op zoek naar innovaties en hoe die goed te gebruiken.

 • Fons M.

  Trenddeskundig­e, auteur van twee boeken over trends en trendwatching en een lange termijn... more

Your organizer's refund policy for Waardecreatie: redesign jouw business - 365 minute sessions 2017

Refunds offered if:

 • the Meetup is cancelled

Additional notes: (entreeprijs exclusief 21% BTW)

Payments you make go to the organizer, not to Meetup. You must make refund requests to the organizer.

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy