addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

UX meetup május: Kit vonjunk be a terméktervezésbe?

Program

18.30 Érkezés és regisztráció

19:00 Start

Bevezető 5 percben - Parrag Krisztina (CarnationGroup)

Szoftverfejesztés Design Thinking módszertannal - Buday Balázs (Product Owner és Design Thinking Coach, SAP Magyarország)
Szoftvertervezés és termékspecifikáció a Design Thinking módszertannal, a DT csapat ideális összetétele, az inspiráló munkakörnyezet fontossága, eddigi tapasztalatok az SAP DT projektjeiben.

A sokszínű Design Thinking csapat előnyeiJuhász Dániel (UX Designer, SAP Magyarország)

UX frontend szemmel - Schmíz Péter (Head of Frontend, CarnationGroup)
Hogyan integrálható a frontend fejlesztés a UX folyamatokba, mit tehet egy frontend fejlesztő a jobb felhasználói élményért.

Pizza, sör, bor a Carnation jóvoltából...


Megközelítés legegyszerűbben a belvárosból:
Újbuda Központ a 4-es metróval, onnan 86-os (Függetlenségi park megállóig) vagy 212-es (Ortopédia, Vérellátó a megálló) busz (este kb. 5 percenként járnak), onnan a Bocskain tovább kb. 30 méter az irodaház.

Join or login to comment.

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy