Past Meetup

Novemberi UX meetup: Pénzügyek

This Meetup is past

55 people went

Details

Tervezett program:

Rung András (http://ergomania.eu/) - Vágyálom a használható ebank? BIG FISH (http://bigfish.hu/) - e-kereskedelem: check out és fizetési megoldások Szabó Márton, Koin (http://www.koin.hu/) - Koin költségkövető mobil alkalmazás tervezése, kihívások Tilly Gergely & Szekeres Géza, kirowski Isobar (http://www.kirowskiisobar.com/) - internetes banki ügyintézés, felhasználói tapasztalatok Céljainkat eszközökkel érjük el. Ha tárgyaink, eszközeink könnyen használhatóak, akkor mintegy észrevétlenül segítenek minket ahhoz, hogy életünkben több sikert érjünk el és örömtelibbek legyenek mindennapjaink. Az egyszerűség és a letisztult, átgondolt megvalósítás a hatékonyság magabiztosságát adja nekünk.

Ez a magabiztosság és kényelem különösen fontos, ha pénzzel bánunk. A legkisebb tévedések is költségesek lehetnek, az ügyetlenül kialakított felületek pedig stresszt hoznak be életünkbe. A pénzhez kötődő weboldalak, alkalmazások célja ezért, hogy olyan kézenfekvően működjenek, mint egy pénztárca vagy egy biztonságos lakat. Tudjuk, mire számíthatunk, hogyan használhatjuk őket, ezért rájuk merjük bízni vagyonunkat. A használhatóság azonban nem magától értetődő, ezért kell rajta nap mint nap dolgoznunk, eszközeinket egyre tökéletesebbé, emberbarátabbá tennünk.

A meetup után UXsör
Melange Cafe (https://www.facebook.com/pages/Melange-Cafe/403840236323709)
Bajcsy Zsilinszky út 74.

----

Programme

Rung András (http://ergomania.eu/) BIG FISH (http://bigfish.hu/) - e-commerce: check out and payment solutions Szabó Márton, Koin (http://www.koin.hu/) - challenges in making a personal finance mobile app Tilly Gergely & Szekeres Géza, kirowski Isobar (http://www.kirowskiisobar.com/) - user feedback about online banking experience UXbeer at Melange Cafe (https://www.facebook.com/pages/Melange-Cafe/403840236323709)
Bajcsy Zsilinszky út 74.

Attendees

Go to Attendee List