addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Doen waar je plezier in hebt is de sleutel tot succes. 

Workshop 'Boven de Lijn' 

Tijdens deze 2½ uur durende workshop leg ik de principes uit van ‘onder de lijn’ en ‘boven de lijn’ zijn. Begrip van dit concept maakt teams succesvoller. Teamleden die elkaar aanspreken op ‘onder de lijn’-gedrag werken namelijk efficiënter en effectiever. Voor je bedrijf betekent dat: een snelle sprong voorwaarts. 

Teambuilding 

Een training op maat, met uitleg over het ‘boven de lijn’-concept. Dit kan in de vorm van een één- of meerdaagse training of zelfs een compleet jaarprogramma. Het resultaat? Teamleden die effectief en plezierig met elkaar samenwerken en in flow de bedrijfsdoelstellingen weten te realiseren. Of nog beter: meer dan dat. 

Advies 

Wil jij een inspirerende leider of ondernemer zijn? Wil jij een team dat nóg effectiever en efficiënter werkt? Met deze coaching op maat komen je leiderschapskwaliteiten volledig tot hun recht. Maar ook als je vastzit in je werk breng ik je weer ‘boven de lijn’. Zo werken we samen aan nog meer succes! Kom naar een van onze gratis workshops om kennis te maken me ons concept!

Join us and be the first to know when new Meetups are scheduled
Log in with Facebook to find out
By creating a Meetup account, you agree to the Terms of Service

Recent Meetups

What's new

 
Founded Feb 3, 2016

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy