Agile, LEAN & UX Service, Business Model &
Design Thinking Jam for Service Designers!
We combine Agile IoT, LEAN UX Service Design Thinking with LEAN
Startup, Business Model Canvas + Value Creations tools & methods!
Topics will be Agile PM-tools, LEAN Startup, plus LEAN UX-CX tools!
What we’ll do...
10.00 - Present agile theme (10 min)
10.10 - CX/UX-introductions (40 min)
10.50 - UX Team formation (10 min)
11.00 - UX Hacking block (120 min)
13.00 - Lunch in the City (60 min)
14.00 - UX Hacking block (180 min)
17.00 - UX Hacking block (120 min)
19.00 - Dinner in the City (60 min)
20.00 - CX Presentations (60 min)
21.00 - Social Party & City Walking
We sponsor innovative, creative & fun Agile LEAN UX meetups in
Copenhagen, Denmark, now also Agile LEAN UX-people in Berlin!
Join Agile UX-TEAMS and become innovative meetup group in Berlin!