What we're about

Här kommer vi att lägga upp alla events Valtech Sweden (https://valtech.se/) står för!
Lunchföreläsningar, frukostseminarium, workshops - många olika former av forum för kunskapsdelning!

Vad är Valtech och vilka är vi på Valtech?

Sedan starten 1999 hjälper vi våra kunder med digitala produkter och tjänster inom Systemutveckling, Gränssnittsutveckling, Appar, E-handel, Service design, User Experience, Grafisk design, Konverteringsoptimering, Webbanalys etc.
Vad gör vi mer konkret? Vi har 100+ aktiva kunduppdrag (https://valtech.se/case/), som exempelvis Rädda Barnen, Apoteket, SVT, TV4, Scandic Hotels och Svensk Fastighetsförmedling.

Valtech Sverige är en del av en global koncern (https://www.valtech.com/about/) som startade 1993 i Frankrike. Idag finns vi i 16 länder, med 38 kontor och ca 2800 anställda. Valtech etablerade sig i Sverige 1999, vi finns i både Stockholm och Göteborg. Sedan starten har vi lyckats behålla det lilla företagets känsla i en allt större organisation med snabba beslutsvägar, platt organisation, liten overhead samt lyhördhet för kundens önskemål och medarbetarnas initiativ.

Hurdana är vi då, vi som jobbar på Valtech? Som individer är vi nog ganska olika - från vår erfarenhet vet vi att homogena grupper inte alltid presterar bäst. Och i grupp arbetar vi nästan alltid! Även om vi på Valtech är olika som människor är det desto mer som förenar oss. Först och främst är vi passionerade i det vi gör. Träffa Felicia (https://valtech.se/blogg/have-you-met-felicia/), Per (https://valtech.se/blogg/per-fork/) och Robin (https://valtech.se/blogg/have-you-met-robin/) där de berättar om livet på Valtech och deras passioner i livet:

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor, eller bara vill komma förbi på en kopp kaffe och prata om dina passioner!

Past events (4)

Inspirationslunch – Hur data driver förändring

Needs a location

Inspirationslunch - FOREX Bank

Needs a location

Community Night - vårens härligaste branschmingel

Needs a location

Inspirationsfrukost - Circular Design

Needs a location

Photos (10)