addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Denne gruppe er for dig, som ønsker at slippe af med frustrationerne over dit “Gode liv” og leve et ekstraordinært liv. Sammen sætter vi fokus på din personlige udvikling og inspirer hinanden til at skabe et liv, med en dyb indre følelse af frihed, livsglæde og mening.

Vi mødes en gang om måneden og sætter fokus på forskellige emner indenfor identitet, selvudvikling og livsglæde.

Dette gruppe er for dig hvis,

• Du ønsker at prioritere dig selv og din familie mere, men ikke kan se hvordan det skulle kunne lade sig gøre i din nuværende situation.

• Du ønsker at bruge mere tid på noget som er vigtigt for dig, men føler at det går det udover andre.

• Du ønsker at skabe en forandring i dit liv og er frustreret over at du ikke ved hvordan du skal gøre det.

• Du føler at du burde være mere glad og tilfreds, men der er noget der mangler/ikke er godt nok, for at du kan være rigtig glad.

• Du vil gerne gøre noget nyt men af en eller anden grund bliver du ved med at gøre det du plejer. - Du føler at du skal være superwoman/superman at kunne opfylde alle de forventninger der er til dig.

• Du virkelig gerne vil leve det liv som du mener er rigtigt for dig, men er bange for hvad andre så vil tænke.

Som en del af gruppen vil du,

• Får fokus på hvad det er du virkelig gerne vil, så du slipper for frustrationer og omveje og kan bruge din energi på at nyde livet i stedet.

• Udfordre begrænsende vaner og tanker, så du kan komme videre og gør det liv du allerede har mere ekstraordinært. - Finde en bedre balance mellem dit arbejde og privat liv, så du kan have succes med begge dele.

• Få en større tro på dig selv, så du ikke længere betvivler din evne til at opnå det du gerne vil.

• Blive inspireret til hvordan du ved at sætte sig selv forrest, blive i stand til at opfylde dine egne behov, og være der for andre på samme tid, så du bliver mere tilfreds med livet og ikke er bange for hvad andre tænker.

•  Få en dybere forståelse af dig selv og dine omgivelser, som vil gøre dine relationer stærkere, dybere og tættere, hvilket betyder at du føler dig mere respekteret, støttet, forstået og elsket.

Join us and be the first to know when new Meetups are scheduled
Log in with Facebook to find out
By creating a Meetup account, you agree to the Terms of Service

Recent Meetups

  • May 9 · 7:00 PM

    Opstartsmøde

    3 Livsentusiaster

    AFLYST PÅ GRUND AF MANGLENDE TILMELDING På opstartesmødet vil jeg præsentere mine tanker omkring gruppen og du får mulighed for at påvirke programmet for 2016. Herefter... Learn more

What's new

 

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy