addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Viet Nam Pilgrimage Trip (Ha Noi to Can Tho back to Saigon)

 • Jan 1, 2015 · 12:00 AM
 • This location is shown only to members

Một cuộc hành hương và du ngoạn từ Bắc vô Nam & các miền phụ cậnrất lý thú sẽ do các cha và các thầy Dòng Tên hướng dẫntừ Jan 7 đến Jan 18, 2015 (12 ngày)  

Chương trình tour bắt đầu sang Jan 7 tại Hà Nội Và kết thúc Jan 18, 2015 tại Sài Gòn  Không tính tiền vé máy bay & visa

Tất cả mọi chi phí Hành Hương cho mỗi người là $600. Quí vị nào muốn đi về VN trước hoặc ở lại thêm sau chuyến hành hương thì tùy theo vé mua của quí vị 

Mọi chi tiết về chuyến đi xin liên lạc với:Thu-Thủy (Waterfall) by email

Chương trình chi tiết sẽ được gởi khi quí vị cần.  Attachment sẽ có 1 vài thay đổi and will be on file.  Đây là 1 chuyến đi tuyệt vời với những người trẻ & không trẻ lắm, vui tươi, yêu đời và yêu người. Các bạn sẽ không thất vọng khi đi chung với chúng tôi đâu. Dừng nên bỏ lỡ 1 cơ hội hiếm có này … vì khi đi chơi với những người vui vẻ & dễ thương … thì cảnh đã đẹp … sẽ đẹp hơn rất nhiều.

We'll have a separate tour to Sapa from Jan 2 to Jan 6, 2015


Join or login to comment.

 • Thomas

  From pictures, am I correct to assume that Vinh Ha Long is one of the stay? More information about the accommodations would be welcome.

  October 20, 2014

 • waterfall

  Lily ... You do what you think is appropriate ... because our pilgrimage trip is almost full (80 people). Can't wait. Thank you!

  August 13, 2014

  • Lily

   80 and almost full, Thuy? are you aiming 100? :-) OK the waiting list folks, please contact Waterfall if you plan to join her pilgrimage trip this coming New Year 2015! Are you still doing Sapa from Jan 2 to Jan 6, Thuy?

   August 14, 2014

200 went

Your organizer's refund policy for Viet Nam Pilgrimage Trip (Ha Noi to Can Tho back to Saigon)

Refunds are not offered for this Meetup.

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy