addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcredit-cardcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobe--smallglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1languagelaunch-new-window--smalllight-bulblinklocation-pinlockm-swarmSearchmailmediummessagesminusmobilemoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahooyoutube

Windows Management User Group Netherlands Pages

De Windows Management User Group Nederland heeft als doel een podium te bieden voor iedereen die zijn of haar kennis met mede vakgenoten wil delen. Dit kan door het geven van presentaties of gewoon door het bijwonen van sessies welke periodiek zullen worden georganiseerd.
De evenementen van de Windows Management User Group Nederland zijn voor 100% community gedreven.
Er wordt door de groep veel moeite en tijd gestoken in het organiseren van de evenementen waarbij wij er naar streven om deze gratis toegankelijk te houden dankzij de bijdrage van enkele sponsoren. De meeste van onze evenementen zijn uitverkocht.
Helaas is het zo dat mensen zonder enige melding vooraf niet op komen dagen. Dit heeft meerdere nadelen, mensen die geen plaats konden bemachtigen kunnen het evenement zo niet bezoeken, en er is teveel eten en drinken geregeld op basis van het aantal aanmeldingen. Dit wordt door de locatiesponsor geregeld, en het is zonde om dit weg te moeten gooien.
Kan je dus niet komen, dan willen we je vragen om dit ruim van te voren, (minimaal 48 uur) voorafgaand aan het evenement dit aan ons door te geven.
We zullen de inschrijvingen en de mensen die daadwerkelijk ook komen nauwlettend in de gaten houden, en waar nodig tegenmaatregelen nemen tegen de personen die zeer veelvuldig schuldig maken het wel inschrijven maar niet verschijnen op onze evenementen.
Wij hopen op jullie begrip en medewerking.
De evenementen worden georganiseerd door een zestal community dieren. (op alfabetische volgorde)

Heb je ook zin en tijd om een bijdrage aan de WMUG te leveren, neem dan via info@wmug.nl contact met ons op. De WMUG is namelijk toegankelijk voor iedereen!
WMUG NL Leads


Arjan Bakker
IT Consultant


Arjan Bakker is managing consultant bij L2Vision en heeft ruim 17 jaar ervaring in de IT. Als een Microsoft enthousiasteling ligt zijn voornaamste focus op System Center, deployment / automation met PowerShell, MDT en SCCM.
Blog: http://www.ahsb.net/...
Twitter: https://twitter.com/A...


Bob Cornellissen
System Center Cloud and Data Center Management MVP


Bob Cornelissen is een Managing Consultant bij BICTT. Bob is een Microsoft MVP voor System Center Cloud and DataCenter Management. Hij is de lead author van het Sybex boek Mastering System Center 2012 Operations Manager.

Blog: http://www.bictt.com/...
Twitter: @Bob_Cornelissen


Peter Daalmans
Enterprise Client Management (ConfigMgr & Windows Intune) MVP


Peter Daalmans is een Senior Technical Consultant bij IT-Concern, hij is tevens door Microsoft beloond met de Microsoft MVP award voor System Center Configuration Manager. Peter is mede schrijver van het wel bekende boek Mastering System Center 2012 Configuration Manager van Sybex. In het dagelijks werk helpt Peter klanten met System Center vraagstukken, door het schrijf proces heeft Peter sinds 2010 een ruime ervaring opgedaan met het ontwerpen en implementeren van System Center 2012 Configuration Manager en Windows Intune omgevingen. Naast het dagelijks werk is Peter voorzitter van de Stichting NAC Museum, deze Stichting beheert en onderhoudt het Museum van de voetbal club NAC.
Met de WMUG probeert Peter een open platform te creëren waar iedereen die deel wil nemen een toegevoegde waarde kan en mag hebben en zich thuisvoelt.
Blog: http://ConfigMgrBlog....
Twitter: @pdaalmans


Arie de Haan
Architect, Consultant and Trainer


Arie de Haan is een Managing Consultant bij Panindus. Arie is een architect, consultant en trainer en voormalig System Center Operations Manager MVP. Arie heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de IT en houdt zich momenteel bezig met het ontwerpen en implementeren van System Center producten. Arie woont in het noorden van Nederland, in zijn vrije tijd besteedt hij veel aan aandacht aan zijn 3 zonen. Verder houdt hij van motorrijden, beoefend hij martial arts en geniet hij van het bezoeken van theaters.

Linkedin: http://www.linkedin.c...
Twitter: @HaanArieDe


Adnan Hendricks
Microsoft MVP Windows Expert-IT Pro en Springboard Technical Experts Panel (STEP) member


Adnan Hendricks werkt als senior IT Infrastructure consultant en heeft veel ervaring in de buitenland opgedaan. Zijn focus ligt op Windows Client / Server, Virtualizatie en System Center. Hij heeft een passsie voor deployment met veel ervaring met het ontwerpen en implementeren van Microsoft Infrastructuur. Adnan spreekt bij locale en internationale evenementen en assisteert Microsoft ook graag bij conferenties (TechEd). Hij is lid van (STEP) Springboard Technical Experts Panel programma van Microsoft en ook Microsoft Certified Trainer.

Blog: http://microspecialis...
Twitter: @Microspecialist


Erik Loef
Technisch Directeur


Erik Loef is sinds 1998 werkzaam in de IT branche. Begonnen als web/applicatie ontwikkelaar tijdens de studie Computer Science aan de TU/e, na afronding hiervan heeft hij de focus verlegt op het beveiligen en beheren van complexe netwerk infrastructuren, in de functie van senior network consultant bij PROXSYS.  Sinds 2012 werkzaam als Technisch Directeur van PROXSYS en de drive om de kennis en ervaring van de afgelopen jaren niet alleen met klanten te delen maar ook met IT Pro’s op diverse kennis evenementen.

Blog:
Twitter: @ErikLoef


Kenneth van Surksum
Senior Consultant en Microsoft Certified Trainer


Kenneth van Surksum werkt als managing consultant bij Insight24 en is gespecialiseerd in private cloud oplossingen onder andere met behulp van Microsoft System Center. Kenneth is voormalig Microsoft Most Valuable Professional (MVP) ,Microsoft Certified Trainer (MCT) en meervoudig gecertificeerd.
Blog: http://www.vansurksum...
Twitter: @KennethvSTable of Contents

Page title Most recent update Last edited by
Lowlands Unite, Netherlands edition 2017! March 28, 2017 10:34 PM Kenneth van S.
Locatie sponsors January 10, 2017 8:00 PM Peter D.
About Windows Management User Group Netherlands September 11, 2018 11:24 AM Peter D.

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy