What we're about

​I Webstep hjelper ​vi ​våre ​kunde​r​ med å skape og forbedre digitale tjenester og produkter. Vi er brobyggeren mellom teknologi og forretning, finner muligheter og bidrar til å realisere dem. Vi forstår byggeklossene og kan ta deg med inn i nye teknologiske mulighetsrom – som IoT, Machine Learning, Data Science og robotisering. Vi er Hands-On og har vært ute en vinternatt før. Det former identiteten vår.
Vi opplever at kunnskapsdeling bidrar til utvikling, kreativitet og innovasjon. I denne gruppen vil vi organisere arrangementer der våre seniorkonsulenter deler av sine erfaringer og kompetanse med kollegaer, kunder og andre som er interessert. Vi har mange historier å fortelle.

Upcoming events (1)

Er skyen sikker, og har jeg lov til å prosessere mine data i en skyløsning?

Webstep inviterer til frokostseminar☕️☀️ Begynn dagen med en god frokost og faglig påfyll! Tid: 5. juni kl.08 - 10 Sted: Helt Sentralt. Strandgata 19, 0152 Oslo Pris: Gratis Program: 08:00 - 08:30: Registrering og frokost 08:30 - 09:10: TBD 09:10 - 09:15: Pause 09:15 - 09:55: TBD Detaljert agenda vil bli publisert. Møt Anders Bjørnestad og Arne Solheim, 2 av våre fremste eksperter på skyløsninger når de deler av sin kompetanse og erfaringer. Websteps Anders Bjørnestad har gjort en kjempeinnsats for kunnskapsdeling på skyteknologi. Nå er han utnevnt til første norske og skandinaviske Amazon Web Services-helt (AWS Community Hero) noensinne. Gjennom Amazon Web Services (AWS) Community Hero Programme anerkjenner verdens største skyteknologi-aktør Amazon sine beste, frittstående kunnskapsdelere over hele verden. https://aws.amazon.com/developer/community/heroes/anders-bjornestad/ Arne Solheim leder Websteps spisse satsning på sky gjennom Websteps Centre of Excellence; Webstep Cloud Services. Han har sin informatikkutdannelse fra Universitetet i Stavanger og har arbeidet med å bygge opp virksomhetskritiske IT-løsninger helt tilbake til det kommersielle Internett sin spede begynnelse. Han har jobbet som IT- og utviklingssjef / CTO i flere firma, og har blant annet utviklet SaaS løsninger på AWS. Arne har omfattende kompetanse innen systemarkitektur- og infrastruktur-design, og han har jobbet med AWS sin nettsky-plattform siden 2011.

Past events (1)

Hvordan lykkes med gode brukeropplevelser

Strandgata 19

Photos (3)