What we're about

Ben je een liefhebber van het spel weerwolven van wakkerdam of heb je wel eens van weerwolven gehoord, maar heb je het spel nog nooit gespeeld?
Met deze meetup organiseren we regelmatig een weerwolven avond om iedereen in zijn bloeddorstige behoefte naar onschuldig burgervlees te voorzien.
Weerwolven van wakkerdam is een deductief gezelschap spel voor 10+ spelers. In het dorpje wakkerdam bevinden zich agressieve weerwolven. Het is de taak van de bewoners om te ontdekken wie die weerwolven zijn en als weerwolf probeer je natuurlijk alle burgers te verslinden.
Alle uitbereidingen van weerwolven van wakkerdam zijn aanwezig even als een ervaren spelleider.
Nieuwe spelers zijn altijd welkom!

Upcoming events (1)

Iedereen in Wakkerdam valt in een diepe slaap - Weerwolven sleepover

Needs a location

Beste bange burgers,

Waarom zou je alleen in de avond weerwolven als je ook 's nachts door kan gaan? 🌕 Deze keer combineren we weerwolven met een sleepover! 💤

Op zaterdag 2 juli gaan we Weerwolven van Wakkerdam spelen! Vul de RSVP in, zodat we weten dat we op je kunnen rekenen.

We gaan na het weerwolven slapen in de woonkamer, zo passen we gezellig met zijn allen bij elkaar. Neem zoveel mogelijk eigen slaap spullen mee. Val je echt niet in slaap, dan zijn er genoeg stille plekken in het huis waar je kan gaan liggen. Neem vooral ook oordopjes mee tegen het weerwolvengehuil! 🙉

Nog niet eerder het spel Weerwolven van Wakkerdam gespeeld? Dat is geen enkel probleem, nieuwe spelers zijn altijd welkom. Ook leggen we de regels van Weerwolven nog een keer uit!

Wil je alleen weerwolven, maar vind je blijven slapen helemaal niks? Je bent natuurlijk nog steeds van harte welkom om alleen mee te spelen.

Neem allemaal wat lekkers te snacken 🍪 en te drinken 🧃 mee, zodat we niet verhongeren of omkomen van de dorst! Neem ook iets te eten mee voor ontbijt. De Albert Heijn is zondag pas vanaf 12:00 open.

De vragen die je hebt kan je altijd stellen door een berichtje te sturen of te bellen / smsen / whatsappen naar Gideon op nummer[masked] of door hieronder een bericht achter te laten.

Kom je ook?

Groetjes,

Rosanne, Gideon, Iris & Marijn
het Weerwolven van Nijmegen team

p.s. Lukt het niet meer om te komen? Geen probleem, maar laat het dan a.u.b. wel even weten.

2

Photos (78)