addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1launch-new-window--smalllight-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Save this Meetup!

This Meetup no longer has an Organizer.
Without an Organizer, it will disappear from our website in 7 day(s).

You can join this Meetup and become the Organizer.

Windows Developer Community Oslo Message Board › Oppsummering fra samling 3.desember

Oppsummering fra samling 3.desember

Per Ola S.
PerOla
Oslo, NO
Post #: 3
Torsdag 3.desember ble første samling for WPDC gjennomført der 12 av medlemmene i gruppen var til stede.

Vi startet med pizza og litt prating før vi gikk gjennom dagens agenda.

Alexander og jeg fortalte hvorfor vi har tatt initiativ til å starte WPDC:
- Brenner for mobilitet
- Komme i kontakt med Windows Phone/Mobile utviklere i norge
- Utveksle erfaringer
- Vil ha mulighet til å bli inspirert/inspirere andre

Etter det diskuterte vi hva målet med WPDC er/skal være:
- Samlingsted for alle som er interessert i Windows Phone/Mobile
- Uavhengig interessegruppe
- Møtes en gang i kvartalet
- Spennende foredrag og demonstrasjoner

Vi hadde også en diskusjon der vi pratet om hvilke behov WPDC har for nettside, forum, blogg osv. Vi kom frem til at nå til å begynne med holder det med gruppen her på meetup.com og i tillegg til dette vil vi opprette en blogg der alle medlemmene vil få tilgang til å kunne skrive (kommer tilbake med mer info når dette er på plass).

Jørn og Alexander holdt en presentasjon og demonstrasjon av Bring Online Terminal. Det ble litt tekniske problemer noen som ga oss tid til å ta en kort presentasjonsrunde av deltakerne :)

Vi ble enige om at det passer bra å arrangere neste samling i Mars, der det blir holdt 2 innlegg a' 45 minutter. Etter dette legger vi opp til diskusjoner og mingling. Det var et ønske om at det ene av de 2 innleggene skal gå på brukervennlighet. Dersom noen har ønsker eller tips til hva innlegg 2 kan være så kom gjerne med det. Kanskje noen har et spennende prosjekt/applikasjon de vil presentere?

Vi pratet også om hvor vi skal holde neste samling. Klasserom på NITH er vel så bra, men kanskje ikke beste atmosfæren for de gode/engasjerte diskusjonene. Noen som har tips her? Det er også mulig å holde innleggende i klasserom på NITH for deretter å ta diskusjoner og mingling på studentkroen til NITH.

Det er veldig kjekt at vi har kommet i gang nå og jeg tror dette kan bli et bra samlingsted for Windows Phone/Mobile interesserte.

Takk til alle som møtte opp!Powered by mvnForum

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy