addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1launch-new-window--smalllight-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Save this Meetup!

This Meetup no longer has an Organizer.
Without an Organizer, it will disappear from our website in 3 day(s).

You can join this Meetup and become the Organizer.

Windows Developer Community Oslo Message Board › Marketplace forbedringer: Aggregere informasjonen så man kjappere kan finne frem

Marketplace forbedringer: Aggregere informasjonen så man kjappere kan finne frem

Ronny G.
user 10923525
Oslo, NO
Post #: 5
Hei,

Vi har en del utfordringer med Marketplace, og tenkte å dokumentere en og en i hvert sitt Word-dokument med bilder og kontekst, og legge ut her, sende til Kristine, og poste på Marketplace forumet.

Starter her...siden dette er jo mer-eller-mindre det "offisielle norske utviklerforumet" nå! ;)

Siden jeg ikke fant noen måte å laste opp dokumenter, så har jeg lagt word-dokumentet her:
Marketplace wish no 1

Den første vi tar opp er hvor utrolig knotete det er for en utvikler å se/navigere i sine egne programmer på Marketplace (innsending får vi ta i et eget "wish").

Vet ikke om andre her har merket dette ennå. Men vi har 4 applikasjoner på Marketplace, og en av de er "internasjonal" (ca 20+ regioner), så da får du 20 applikasjoner bare der (siden du får en applikasjon pr katalog-versjon av applikasjonen din)...men siden våre apps også virker både for Smartphone og PPC (som igjen er hver sin "applikasjon" i Dashboard, selvom det er samme CAB), så får du 40...og så har vi lagt ut et par updates (igjen en ny versjon i Dashboard), og da får du 80 og 120. I og for seg greit alt dette...problemet er at du alltid ser alt i "en svær haug" i Dashboard.

Applikasjonene virker også å ligge litt hulter-til-bulter, så jeg finner f.eks TrineBank midt blant alle Trine's DuplicateFix versjoner på side 11 eller noe slikt. Vi har forøvrig 87 "apps" i Dashboard (18 sider) i Dashboard akkurat nå...og det er med 4 apps strengt tatt...og kun EN av de er internasjonal...gruer meg nesten til å lansere vår neste "world app"! :O

Hadde Microsoft bare gjort noe så enkelt som å lage en "første side", hvor man så hver applikasjon med aggregert info (totalt antall solgt uavhengig av katalog, versjon osv), da ville vi ha sett 4 apps på forsiden, og med et kjapt blikk få en rask oversikt over hva vi har solgt. Så kunne man drille ned i hver app, og fått se alle disse sidene vi ser i dag (noe man ikke ville gjøre daglig, siden det aggregerte viewet vil være nok til daglig status sjekking).

Vi har forklart dette (både "problem" og "forslag til løsning") med et par manipulerte screenshots i Word-dokumentet som er linket ovenfor.

Noen andre som har synspunkter/innspill rundt dette?

Har tenkt å sende word-dokumentet til Kristine, men kan jo avvente evt. responser her først! :)
Ronny G.
user 10923525
Oslo, NO
Post #: 6
Har sendt dokumentet (linken) til Kristine nå...er kanskje ikke så mange som sjekker dette forumet...ennå!

Vi får forsøke å få til litt mer akitivtet her etterhvert! ;)

/RONNY
Per Ola S.
PerOla
Oslo, NO
Post #: 4
Veldig bra at du legger ut informasjon om dette her. Du har nok rett i at det ikke er så mange som er innom, men et sted må det hele starte.

Vi jobber som tidligere fortalt med å få opp en blog for WPDC der medlemmene kan poste saker og vi håper at det vil gjøre informasjonen mer tilgjengelig og føre til flere diskusjoner.

Stå på :)

//Per Ola
Ronny G.
user 10923525
Oslo, NO
Post #: 7
Det skal vi! :)

Har forøvrig også postet dette på Forumet til Marketplace akkurat nå...så da vil forhåpentlig Kristine og eller noen andre på Marketplace-teamet kanskje enhance Dashboard litt på dette området.
Powered by mvnForum

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy