This Meetup is past

39 people went

Details

Programma:

19.00 Inloop
19.30 Introductie
19.45 Filip van Reeth, Designoveloper.
20.00 korte pauze
20.15 WordPress Q&A, vragen? geef ze door, wij beantwoorden ze graag.
21.00 afsluiting en borrel.

We zijn te gast bij Seats2meet StrijpS (https://www.seats2meetstrijps.nl/). Drankjes zijn voor eigen rekening dus denk ook aan wat contant geld.

FILIP VAN REETH

I’m bipolar when it comes to designing and programming WordPress websites, themes and plugins. You could call me a WordPress maniac and I’m proud of it.

In mijn talk ‘I’m a designoveloper’ neem ik jullie graag mee op de weg die ik de laatste 8 jaar heb afgelegd van designer naar developer. Wanneer de frustratie tussen design en development het grootst werd, ontdekte ik WordPress. In de begindagen maakte ik vooral gebruik van bestaande, commerciële thema’s die ik grafisch naar mijn hand zette. Maar al vrij snel begon ik thema’s te ontwikkelen op maat van mijn designs. En neen, geen foundation, geen bootstrap maar pure WordPress thema’s gebaseerd op SASS, Bower, Composer, NPM en Grunt en eigen ontwikkelde code en plugins.

Locatie sponsor Seats2meet StrijpS (https://www.seats2meetstrijps.nl/)

"ALS JE ALS BEDRIJF NIET BENT VERBONDEN MET ANDEREN DOE JE JEZELF TEKORT WANT HEEL VEEL WAARDE KOMT JUIST VAN BUITEN"

Eigenaren Luc Van der Keilen, Marcel Nicolaas en Roger van den Berg ondernemen, managen en voeren uit met een gezamenlijke visie; duurzame waardetoevoeging voor klanten: “Wij willen een belangrijke locatie zijn voor ondernemers en bedrijven. We beschikken over 18 unieke vergaderruimtes en 70 werkplekken voor oa zelfstandig ondernemers. Ons meerwaarde is ook daarin verbindingen kunnen leggen."