WordPress Meetup Grunn april

WordPress Meetup Grunn
WordPress Meetup Grunn
Public group
Location image of event venue

Details

Voor woensdag 12 april staat een nieuwe WP Meetup Grunn gepland. Uiteraard hebben we ook die avond weer twee boeiende talks.

De eerste spreker komende woensdag is Wendie Huis in 't Veld.

Haar talk gaat over:

Let's celebrate
"Beste vrienden worden met je klanten gaat misschien wat ver maar een goede relatie opbouwen maakt zaken doen een stuk makkelijker en leuker. Mijn aanpak? Maak er een feestje van!

In mijn poging van alles een feest te maken heb ik regelmatig de plank mis geslagen maar ook hele mooie dingen bereikt. In deze talk deel ik de beste todo’s en natuurlijk ook wat van mijn persoonlijke misstappen zodat jij die niet meer hoeft te maken."

Over Wendie:
"Ik bouw websites, maar leer vooral mijn klanten hoe ze zelf hun website kunnen bouwen, onderhouden, bijhouden, verbeteren en veranderen. Voor het bouwen van websites gebruik ik WordPress, daar weet ik alles van. Daarnaast ben ik moeder, hobby-podcaster en actief bij De Liefdesdokter.

De andere spreker is: Romke van der Meulen.

De talk van Romke gaat over:

Accessibility. Toegankelijk. Drempelvrij.
We hebben er allemaal van gehoord, en ergens in ons achterhoofd weten we dat we er iets mee zouden moeten doen. We weten alleen niet wat. Romke vertelt je alles wat je moet weten om vandaag al te beginnen jouw website voor iedereen toegankelijk te maken.

Over Romke:
Romke houdt zich al jaren bezig met alle ins en outs van ontwikkelen voor het web. Hij volgt nieuwe ontwikkelingen in HTML, CSS en Javascript op de voet. Zijn passie is het bouwen van UI's voor het web die door iedereen met gemak en plezier te gebruiken zijn.

Programma

19:15 : inloop
19:45 : 1e spreker
20:15 : korte pauze
20:30 : 2e spreker
21:00 : borrel

Route & Parkeren

Via Google Maps (https://www.google.nl/maps/place/Rozenburglaan+3,+9727+DL+Groningen/@53.1967081,6.5292245,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x47c832c48e673d17:0xb51c23cbe0c151e4!8m2!3d53.1967049!4d6.5314132) kun je eenvoudig de route naar het kantoor van Vevida (https://vevida.com/) vinden. Als je wilt parkeren, dan kan dit op het parkeerterrein voor het pand. Ook met het OV is deze locatie redelijk bereikbaar. Kijk voor de snelste route op de site van 9292.nl (http://www.9292.nl/). De ingang van Vevida is aan de voorzijde van het pand. Dat staat ook aangegeven.

Kosten

Dankzij onze sponsor is deelname aan deze WordPress Meetup helemaal gratis.

Twitter

Als je ervaringen wilt delen op Twitter, gebruik dan de hashtag #wpgrunn. Op die manier zijn alle Tweets later gemakkelijk weer terug te vinden. Voor de laatste updates kun je ook ons Twitter account volgen: @wpgrunn (https://twitter.com/wpgrunn).