addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

WordPress MeetUp Utrecht donderdag 19 januari 2017

 • Popup Professionals

  Grebbeberglaan 15, Utrecht (map)

  52.079380 5.098590

 • Op donderdag 19 januari zal opnieuw een Utrechtse WordPress MeetUp plaatsvinden. Deze WordPress MeetUp is voor iedereen die graag met WordPress werkt, of het nu professioneel of als hobby is.

  Bij deze MeetUp vinden 2 presentaties plaats. Na de talks is er nog tijd voor een praatje met een drankje. Entree is gratis. Ruimtesponsor is net als vorige keer Popup Professionals, dè Flexplek van Utrecht op Grebbeberglaan 15 in Utrecht (ziehttp://www.popupprofessionals.nl/). Zie hier de routebeschrijving.

  In tegenstelling tot vorige keren is er geen gezamenlijke pizza vooraf, we starten dus om 19.30 uur, maar je bent al vanaf 19.00 uur welkom. Neem voldoende kleingeld mee om drankjes af te rekenen.

  Programma
  19.00: Inloop met welkomstdrankje
  19:30 uur - Talk 1: wordt nog bekend gemaakt
  20.15 uur - Talk 2: wordt nog bekend gemaakt
  21:00 - Borrel
  22:30 - Einde

Join or login to comment.

Want to go?

Join and RSVP

34 going

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy