Past Meetup

WordPress MeetUp Utrecht 20 februari 2019

This Meetup is past

72 people went

Social Elephant / Europalaan 100

Europalaan 100 · Utrecht

How to find us

Als je met de auto komt is het handig je navigatie op de Eendrachtlaan 98 in te stellen.

Location image of event venue

Details

Op woensdagavond 20 februari 2019 is er weer een WordPress MeetUp in Utrecht. Deze WordPress MeetUp is voor iedereen die graag met WordPress werkt, of het nu professioneel of als hobby is.

Het programma is inmiddels bekend. Matthijs en Marnix van Eagerly Internet komen vertellen over de WordPress site die zij voor TivoliVredenburg hebben gerealiseerd. Tien jaar geleden startte de samenwerking met Tivoli (aan de Oudegracht), uit die samenwerking zijn nieuwe diensten voortgekomen, zoals redactioneel efficiënte koppelingen tussen het CMS en de externe ticketing- en planningssoftware. Maar ook een eigen narrowcasting en wayfinding oplossing in WordPress.
Ook de huidige WordPress website TivoliVredenburg.nl heeft veel inzichten opgeleverd, bijvoorbeeld hoe WordPress is in te richten voor grote hoeveelheden gelijktijdig bezoek.

Daarna is er een WordPress Q&A waar iedereen zijn vraag kan stellen over WordPress. Dat kan van alles zijn. Een vraag over een plugin, een thema, javascript, de nieuwe editor, backups, online marketing SEO en zo verder. Met zijn allen gaan we zoveel mogelijk antwoorden bij deze vragen zoeken. Dus neem je vraag mee, of beter nog, plaats hem onderaan in de comments bij deze meetup. Des te groter is je kans op antwoord.

PROGRAMMA
18:30 - 19:00 inloop
19:00 - 19:30 Talk Mathijs en Marnix WordPress case TivoliVredenburg
19:30 - 19:45 Talk Q & A
19:45 - 20:00 Pauze
20:00 - 20:45 WordPress Q & A, stel je vraag!
20:45 - 22:00 Borrel

LOCATIESPONSOR
Voor deze meetup is onze locatiesponsor onontbeerlijk. Dankzij Meetup Utrecht & Digital Footprint (https://www.digitalfootprint.nl/) kunnen we weer terecht aan de Europalaan 100. Daar worden regelmatig ook andere meetups gehouden. Bekijk ook eens de andere meetups van Meetup Utrecht:
- 20 maart SEO Meetup Utrecht
(https://www.meetup.com/SEO-Meetup-Utrecht/)
- 17 april Hartelijk zakendoen
(https://www.meetup.com/Hartelijk-Zakendoen/events/257782946/)