WordPress Meetup u Vršcu #WPVŠ 03/18

Details

Dobrodošli na vršački WordPress Meetup!

Prvo prolećno druženje donosi nam dva predavanja i čak troje predavača. Ivana i Marko će vam pokazati kako je moguće voditi uspešan posao, a da porodica ne trpi zbog toga.

Miroslav Ostojić vlasnik je firme Veles Tecnologies. Od njega ćete saznati kako podesiti WordPress za lokalni, live ili github development. Podeliće sa vama tajne kako ubrzati programiranje, kao ipravilnog pisanja komentara. Nakon ovog predavanja bićete eksperti u praćenju coding stadarda propisanih Codexom!

https://www.linkedin.com/in/miroslav-ostojic-b7b49765

Ivana i Marko Petrović vode porodičnu agenciju koja je sertifikovani Google partner - Optimus Media.

Ivana je uplivala u e-commerce još tokom studentskih dana, a od svoje 26. godine je zvanično postala preduzetnik. U statistiku i testiranje hipoteza zaljubila se tokom studija na Fakultetu organizacionih nauka, gdje je završila i master na marketing inženjeringu. Kada priča o PPC oglašavanju, fokusira se na prodaju i stopu konverzije.
https://rs.linkedin.com/in/ivana5rovic

Marko ima više od devet godina iskustva u internet poslovanju, a poseban akcenat u njegovom znanju nalazi se na plaćenim alatima za oglašavanje - Google AdWords i Facebook Ads. Zahvaljujući domaćim i inostranim klijentima stekao je široko iskustvo u kreiranju strategija za oglašavanje.
https://www.linkedin.com/in/markopetrovic

Na ovom meetupu pričaće nam o online oglašavanju i kako se na sajt dovodi kvalitetan saobraćaj, o Facebook i Adwords oglasima, pametnom bidovanju i remarketingu. Puno saveta i prečica iz njihovog bogatog iskustva koja možete primeniti odmah u svojim postojećim i budućim kampanjama

Meetup je zakazan za petak, 23. mart, u 19 časova u Startit Centru Vršac, koji se nalazi u Centru Millennium, Omladinski trg 17. Ulaz je besplatan.