Януарска среща на WordPress Sofia Meetup

Details

Здравейте, за много години на всички! Бъдете здрави, щастливи и успешни през годината - постигайте всичко с лекота и истински се радвайте на резултатите!

Празниците отминаха и дойде време да обявим първата среща на WordPress Sofia Meetup за годината. За тези, които не са запознати: WordPress Sofia Meetup е местна общност от уеб програмисти, дизайнери, създатели и издатели на съдържание или любители на отворения код, които всеки месец се събират, за да споделят знания и опит и да се срещнат с други потребители на WordPress в района.

За месец януари сме подготвили изключително интересна тема: Technical SEO & WordPress, която ще бъде представена от Симеон Бонев.

В първата част ще покажем:

- Защо WordPress е супер софтуер!

- Практически примери за начинаещи и напреднали!

Всеки от присъстващите ще извлече практическа полза от лекцията и ще види реални примери от практиката на лектора.

Втората част е нетуъркинг частта, в която присъстващите ще имаме възможност в неформална обстановка да поговорим помежду си, обменяйки знания и опит.

Повече за лектора:

Симеон Бонев е WordPress разработчик и SEO специалист с над 10 години опит в Германия и България (PHP, MySQL, JavaScript, LAMP & LEMP Stacks). Занимава се активно с техническа поддръжка и сигурност на WorsPress сайтове. В сферата на онлайн маркетинга - SEO, PBN мрежи, технически одити и Google Ads. Той е от хората, които активно помагат на колеги и начинаещи с практически съвети по WordPress форуми и групи за взаимопомощ.

Месечните срещи на WordPress общността всеки месец събират 50-60 човека (независимо дали са професионалисти или абсолютно начинаещи), които по някакъв начин са свързани с най-използваната система за управление на съдържанието в света. Те са напълно безплатни и отворени за всички, които обичат WordPress - единственото нещо, което трябва да направите, за да присъствате, е да се регистрирате в събитието. Важно е да имате предвид, че залата е с ограничен капацитет и местата се запълват бързо!

Очаквам ви - ще се радвам да се видим на 16-ти! :)