addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Verdiskapende applikasjonsforvaltn­ing

Fyrer du med tusenlapper? Mange prosjekter mister ofte momentum og verdifokus når de går i produksjon. Hvorfor skjer dette? Er det et bevisst valg fra Kunden? Hvorfor evner ikke Leverandøren – kundens ”Trusted Advisor” – å gjøre noe med dette? Spør man folk som jobber med IT, hva de forbinder med applikasjonsforvaltning, svarer flesteparten; ”feilretting”, ”juniorer” og ”kjedelig”. Er SLA kun for leverandører du ikke kan stole på? Vil en klar og streng kontrakt redde deg som kunde når det virkelig brenner, eller er det leverandørens kvalitetsfokus som er avgjørende? Er SLA bare ”advokatmat” som skaper ekstra arbeid og utgifter? Hvis man må kontraktsfeste kvalitet og service har man da valgt feil leverandør? Denne gangen inviterer vi personer fra leverandør og kundesiden for å forsøke å besvare disse spørsmålene og å belyse utfordringer og muligheter knyttet til forvaltning av IT-prosjekter. Det blir en sesjon med lyntaler før vi går løs på diskusjon/ debatt med lyninnleggholderene som ekspertpanel. Sesjonene blir som vanlig adskilt av en forfriskende øl-pause.

Lyninnleggholdere:
Rune Larsen - Iterate - Rune har lang erfaring som utvikler og prosjektleder. Han er ansvarlig for utformingen forvaltningsprogrammet i Iterate og jobber også som fasilitator og bindeledd mellom Iterate sine kontorer i Oslo og Polen for å sikre kommunikasjon på tvers av landegrensene.

Jahn Arne Johnsen - BEKK - Jahn Arne leder enheten BEKK Forvaltning, hvor de har stor fokus på å fjerne skillet mellom nyutvikling og forvaltning, samt fjerne den negative merkelappen og ufortjente ryktet applikasjonsforvaltning har fått.
Lyntale: "Fyrer du med tusenlapper?"

Tom Bang og - BEKK - Tom er en velkjent smidighetsforkjemper i IT-bransjen. Han har mange års erfaring som prosjektleder og jobber som smidig coach, nå med spesiell fokus rettet mot applikasjonsforvaltning. Er en del av enheten BEKK Forvaltning,
Lyntale: "Applikasjonsforvaltning er "feilretting, kjedelig og junior", eller?..."

Niklas Bjørnerstedt - Leanway - Niklas har jobbet mye som kunderepresentant i store IT prosjekter. Han har også omfattende erfaring som utvikler og kjenner godt til de problemstillinger som knytter seg til ulike sykler av et produktutviklingsløp/ IT prosjekt. Niklas er også en velkjent foredragsholder og har nylig fått antatt et innlegg på Agile2009. Gratulerer!
Lyntale: "Det perfekte prosjektet er et forvaltningsprosjekt!"


Kim

Join or login to comment.

Our Sponsors

  • Iterate

    Iterate is paying fees for venues or talks whenever necessary.

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy