addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1linklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Lean i andre bransjer

Hei!

Som lovet starter vi nå opp igjen med Lean Meetup. Denne gangen er jeg glad for å kunne presentere noe litt anderledes. Det er alltid spennende å trekke lærdom fra andre bransjer, og våre foredragsholdere tirsdag 20. oktober vil gi oss nettopp det:

1. Lean Production - erfaringer fra produksjonbedrifter i Europa

Chris Wilsher fra Belief har gjennomført en rekke Lean-prosjekter i typiske produksjonsbedrifter som lastebilfabrikker og næringsmiddelindustri i Europa. Han vil snakke en halv time om konkrete erfaringer fra dette.

2. Lean Construction - kampen mot sløsing i bygg- og anleggsbransjen

Terje Nøstdal, også fra Belief, vil snakke en halv time om Lean i bygg og anleggsbransjen. Her vil han også reflektere litt rundt forskjellene på Lean i tradisjonell produksjon og i prosjektorientert virksomhet. Forhåpentligvis vil dette inspirere til diskusjon i forhold til Lean prosjektmetodikk i IT prosjekter.

Jeg kommer tilbake til sted når jeg har fått booket et. Vel møtt! P.S. Husk også å melde dere på www.smidig2009.no

Join or login to comment.

 • Glen F.

  Interessant og lærerikt å se hvordan andre bransjer tolker og anvender lean konsepter og takler noen av det samme utfordringer med implementering.

  October 21, 2009

 • A former member
  A former member

  Gode greier. Moro å høre andres erfaringer.

  October 20, 2009

 • Rune U.

  Gode foredrag!

  October 20, 2009

Our Sponsors

 • Iterate

  Iterate is paying fees for venues or talks whenever necessary.

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy