addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1linklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

A Cook's tour of JUnit4 - with Kent Beck

Folkens,
Kent Beck er kjent for mange store bidrag til moderne programvareutvikling deriblant XP, TDD, JUnit og Responsive design i tillegg en "haug" av boktitler og artikler for å nevne noe.

25. mars har vi æren av å ønske Kent Beck velkommen tilbake til Lean Meetup. Denne kvelden vil han ta oss med ned i detaljene i arbeidet med JUnit4. Hvilke valg ble gjort underveis? Hvorfor ble features tatt med og hvorfor ble saker utelatt? Kort oppsummert, hvilket behov skulle rammeverket dekke og hvordan skulle det gjøre det? JUnit4 er utviklet av Kent sammen med blant annet patterns guru Erich Gamma (gang of four), så jeg går ut fra at vi har en og annen godbit foran oss!!

Vel møtt!

Hilsen Simen, Anders og Kim

P.S:
Fra sponsoren av dette arrangementet, Iterate, kan det nevnes at Kent kommer til Oslo for å holde kurs 14. til 17. september i år. Så sett av datoene og følg med på kurs.iterate.no for detaljer og påmelding i løpet av de nærmeste ukene.

Join or login to comment.

 • A former member
  A former member

  now we know the history

  March 26, 2010

 • Johannes B.

  Just the tip about @Rule was worth the trip. The stuff about Split Phase refactoring was a great bonus.

  March 25, 2010

 • Kim Ophus L.

  På Scotsman, 2. etg. Inngang gjennom puben. Vel møtt!!

  March 25, 2010

 • Kristian B.

  Hvor blir meetupen holdt?

  March 25, 2010

Our Sponsors

 • Iterate

  Iterate is paying fees for venues or talks whenever necessary.

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy