addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Kontinuerlig kommunikasjon

 • Aug 23, 2007 · 7:30 PM
 • This location is shown only to members

Da er sommeren over, og Oslo Lean Meetup starter opp igjen med møte den 23. august kl 19:30. Tema for kvelden er prosjektkommunikasjon i smidige prosjekter, foredragsholdere Tom Bang og Anders Haugeto. Anders vil holde en kort introduksjon før Tom står for hovedinnlegget.

Et viktig prinsipp i Lean programvareutvikling er kunnskapsdeling og kommunikasjonsflyt. For å optimalisere dette er man avhengig av å ha mekanismer for å fasilitere god kommunikasjon internt i prosjektet, kommunikasjon med kunde, forskjellige fremgangsmåter i forhold til størrelse på prosjekt/ team etc. Vi får høre om nyttige virkemidler for å få til dette og hvilke utfordringer man står overfor.

Tom er prosjektleder og en av grunnleggerne av konsulentselskapet Bekk. Han har 10 års erfaring som prosjektleder i utviklingsprosjekter og startet sin karriere som systemutvikler. Han har også lang erfaring i roller som teknisk prosjektleder, funksjonell rådgiver og som informasjonsarkitekt, samt 4 års erfaring som smidig prosjektleder og coach. Tom har vært ansvarlig for implementeringen av smidige metoder i BEKK.

Vi gleder oss til å høre hva Tom og Anders har å fortelle og ser frem til nok en fruktbar sesjon der deltakerne deler av sine erfaringer.

Join or login to comment.

 • Tor Egil R.

  Trodde det var på sportsbaren, men var jo nedlagt. Sportscafeen har jeg ikke hørt om før...

  August 27, 2007

 • Kjell A.

  Very informative and very good.

  August 24, 2007

 • Are G.

  Synes at det hadde vært bedre å starte en time tidligere.

  August 24, 2007

 • Christian Braarud H.

  Veldig bra foredrag fra Tom. Interessante diskusjoner i etterkant.

  August 24, 2007

 • Simen Fure J.

  Insightful presentation!

  August 23, 2007

Our Sponsors

 • Iterate

  Iterate is paying fees for venues or talks whenever necessary.

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy