addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Kunsten å overbevise - et kryssfaglig bidrag

  • Nov 22, 2007 · 7:30 PM
  • This location is shown only to members

I tråd med den kryssfunksjonelle ånd blir novembers bidrag holdt av Per Leidenfelt, daglig leder i Retorisk Institutt. Per vet ikke opp-ned på en datamaskin, men han kan derimot presentere, overbevise og lære bort. Han har blant annet arrangert kurs for Telenor, Hydro, Statoil, Iterate og SAS Institute og har til sammen holdt over 300 kurs.

Her får alle mulighet til å lære seg litt om kunsten å kommunisere godt, overbevise og gjøre dette på en resultatskapende måte. Vi får noen enkle, effektive og engasjerende tips. For de som skal holde innlegg på Smidig 2007 er dette ekstra relevant, men det er selvfølgelig åpent for alle som vil ha noe sagt. Avgjørende for å lykkes er ikke alltid hva du har å selge, men hvordan du klarer å selge det.

Join or login to comment.

Our Sponsors

  • Iterate

    Iterate is paying fees for venues or talks whenever necessary.

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy