addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Ekstra MeetUp: Debatt om Smidig PS2000

Denne høsten har en av dataforeningens grupper utformet en smidig veileder til PS2000. Det smidige miljøet har ikke vært utelukkende begeistret for dette. Blant annet har Geir Amsjø, Norges første sertifiserte Scrum Trainer, vært kritisk.

På bakgrunn av dette og den store interessen rundt smidige kontrakter for tiden, har Lean MeetUp satt opp dette ekstramøtet for å ta diskusjonen videre. Vi er derfor stolte av å kunne invitere til Lean MeetUp's aller første paneldebatt! Vi har invitert profilerte personligheter som representerer det smidige miljøet og gruppen bak veilederen.

På onsdag 26. november klokken 1930 møtes altså partene:

Kjetil Strand fra Promis og gruppen bak veilederen
Jan Raae fra Forsvaret og gruppen bak veiledere
Johannes Brodwall fra Steria og XP MeetUp
Geir Amsjø fra Spitia

Her blir det debatt! Møt for å få med dere de gode poengene og de giftige ordvekslingene. Det blir også anledning til å stille spørsmål fra salen. Hold av kvelden, som kommer vi tilbake til lokale.

Vi sees!

Simen.

Join or login to comment.

  • Dan V.

    Meget bra sammensatt panel som sammen fikk belyst alle sider av problemstillingene kontraktsgruppen har måttet arbeide med.

    November 27, 2008

Our Sponsors

  • Iterate

    Iterate is paying fees for venues or talks whenever necessary.

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy