Agile Dojo “Creëren van een waardevol softwareproduct”

Agile Holland
Agile Holland
Public group
Location image of event venue

Details

Op woensdag 23 november a.s. organiseert High Tech ICT een Agile Dojo waarvoor wij je willen uitnodigen. Gedurende deze avond nemen wij je mee in de wereld van het maken van een waardevol product voor de klant in een Agile omgeving. Aan de hand van een drietal presentaties worden aspecten belicht die van invloed zijn om te komen tot het leveren van een bruikbaar en goed functionerend softwareproduct:

• “The question today isn’t: Can we build this?- but should we build this?” door Frederik Vannieuwenhuyse .

Korte beschrijving: Er zijn een heleboel redenen waarom softwareprojecten falen, een van de belangrijkste oorzaken hiervoor is dat we producten ontwikkelen die niemand wil.

Meer informatie over Frederik Vannieuwenhuyse: https://www.linkedin.com/in/frederikvannieuwenhuyse/nl
https://value-first.be/

• “Agile productontwikkeling; ervaring vanuit een klantperspectief” door Frank van Gendt Korte beschrijving: Frank is als productiemanager bij SPS betrokken bij de ontwikkeling van Pingenti, een maatwerksoftwareproduct voor o.a. productieplanning en –aansturing. Frank is verantwoordelijk voor het verkrijgen van het juiste product. Hij heeft direct kunnen ervaren hoe de toepassing van Agile technieken hebben geholpen bij de ontwikkeling van het juiste product.

Meer informatie over Frank van Gendt
https://www.linkedin.com/in/frank-gendt-van-51ab78b

• “Agile contracting; changing the approach” door Edwin Hanegraaf.

Korte beschrijving: Agile contracting verlangt een andere aanpak dan de traditionele manier van contracting. De traditionele manier leidt vaak tot teleurstellingen, omdat producten niet op tijd worden geleverd, niet voldoen aan de verwachtingen van de eindgebruikers en bovendien de kosten vaak vele malen hoger uitvallen dan overeengekomen. Juist door Agile technieken toe te passen en ervoor te zorgen dat de condities helder zijn, wordt de kans op succes vergroot. Gedurende deze presentatie komen verschillende aspecten naar voren die bijdragen in de transitie naar meer agile contracting in product development.

Meer informatie over Edwin Hanegraaf:
https://www.linkedin.com/in/ehanegraaf
https://edwinhanegraaf.wordpress.com/

Gegevens Agile Dojo “Creëren van een waardvol softwareproduct”
Datum : woensdag 23 november 2016
Hoe laat : Ontvangst om 17:30 uur met broodjes.
Duur: tot circa 20:30 uur.
Locatie : kantoor High Tech ICT De Ring 10, 5262 LM Vught