Past Meetup

"Show - don't tell" - demo- og open-mic aften

This Meetup is past

22 people went

Location image of event venue

Details

Overskriften nævner "demo- og open-mic aften" - og hvad betyder det så... Det betyder kort at vi kører et helt åbent format, hvor der vil være forskellige præsentationer, af forskellige seje personer. Der vil selvfølgelig være en projektor, din bærbare kan blive tilsluttet, og så er det dig som får lov at føre ordet de næste 10-15 minutter.

Hvad du skal præsentere, spørger du? Det bestemmer du selv - det kan være et fedt værktøj du bruger, en Cloud Service, et framework som sparker r*v, noget kode du selv har skrevet, en fed metode, et projekt du har været med til at udvikle, en sjov video... Anything goes, bare du holder dig inden for max 10-15 minutter. Vi hjælper dig selvfølgelig med at styre tiden.

Der er allerede et par præsentationer linet op, kom bl.a. og hør Mathias Lykkegaard Lorentzen (https://github.com/ffMathy) fortælle om nogle af sine projekter.

Vi "gider ikke se" velpudsede præsentationer, nej, denne aften kan alt ske, og så vil resten være op til demoguderne.

Undervejs vil vores vært, Brølstærk, gerne byde på en sandwich, sodavand og kaffe, så vi kan holde et højt energiniveau. :-)

Vi håber at se mange ansigter, og ikke mindst mange præsentationer - husk at man ikke behøver at være "særlig forberedt" for at gå "op på scenen". Ligesom man selvfølgelig også kan deltage uden at lave en præsentation.

Vi glæder os til at se dig! :)