addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Lars Arne S.

Location:

Oslo

Member since:

June 27, 2013

Hva er ditt favoritt programmeringsspråk?

Det må vel strengt tatt være C - da det er det jeg kan best, selv om det er lenge siden. Har også jobbet med Java, C++, Modula-2, Pascal, Planc, Simula, 6510 assembler, ND-100 assembler, Basic og mye annet moro.

Introduction

Har nå begynt med data igjen - etter mange år som "arkitekt" og en god del år som utvikler. Jobber som løsningsarkitekt i Teradata, og driver akkurat nå som gruppeleder for en team som leter etter olje i olje-data.


Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy