Готови ли сте да се включите в Agile експеримент? :) (online)

This is a past event

12 people went

Needs a location

Details

Ето няколко уточнения във връзка с виртуалната ни среща:

1. Как да влезем в срещата

Ще пробваме Jit.si (open source уеб базиран инструмент) в съчетание с Google hangouts за open space формата. Ето линк за влизане в срещата: https://meet.jit.si/BGagile (https://meet.jit.si/agileBG). Имайте предвид, че e препоръчително да ползвате Chrome.

2. За Open Space дискусиите

Идеята на оpen space дискусията е да коментирате в група проблем, поставен от някой от нас, и да генерирате идеи и изводи, които накрая се обобщават в един tweet.

Предложения за теми можете да давате тук: http://www.ideaboardz.com/for/AgileBG%20Meetup/2439501 . Освен това, можете да гласувате за вече предложени такива. На срещата ще вземем първите 3 теми, които имат най-много събрани гласове.

Имаме нужда от още поне 2 OSFacilitators - с тях ще трябва да се синхронизираме предварително как да направим виртуалното разделяне в групи и събирането в общата стая след това.

3. Twitter hashtag

По време на срещата (а и преди/след нея) можем да ползваме Twitter хештаг #BGagile - на него ще постваме резултатите от open space дискусии, и ще можете да споделяте всякакви други неща около срещата и общността.

И накрая, но съвсем не на последно място - все още имаме отворени роли - моля, разгледайте заявените тук (https://docs.google.com/spreadsheets/d/1iJ0uKRyLoItFuj0J6wtMbM5_d7oPZZE1kywGy8T65J0/pubhtml?gid=1457118753&single=true)и се включете, като попълните тази форма. (https://docs.google.com/forms/d/1ONcMlsa9bjIrrGRdO9em4Q_g7Mwadif5yIV7fh8xFas/viewform)

Повече информация може да намерите на страницата на събитието http://scrumbulgaria.org/2015/11/invitation-agile-experiment/