Virtual Meetup of Agile Bulgaria Community

This is a past event

7 people went

Needs a location

Details

Следващата виртуална среща на AgileBG общността ще се проведе на 20 януари от 18:30 - 20:00 ч. Можете да заявите желанието си да вземете определена роля в срещата, попълвайки формата (https://docs.google.com/forms/d/1ONcMlsa9bjIrrGRdO9em4Q_g7Mwadif5yIV7fh8xFas/viewform) (вече заявените роли можете да видите тук (https://docs.google.com/spreadsheets/d/1iJ0uKRyLoItFuj0J6wtMbM5_d7oPZZE1kywGy8T65J0/pubhtml?gid=1457118753&single=true)).

На срещата този път ще имаме GuestStar - Sandrine Olivencia (http://www.lean-it-summit.com/5461-sandrine-olivencia), която ще представи концепцията за Obeya project rooms - очаквайте скоро повече детайли.

Във втората част на срещата ще направим и OpenSpace дискусии. Напомняме, че идеята на формата е обмяна на идеи и обсъждане на проблеми и предизвикателства от практиката. За да улесним фасилитирането на дискусиите, този път бихме искали да съберем и определим темите за тях предварително. Ето защо, моля давайте вашите предложения и гласове за теми, които бихте искали да се обсъждат, на дъската (http://www.ideaboardz.com/for/AgileBG%20Meetup/2439501) до[masked] включително (там са темите, до които не стигнахме на миналата среща). След това ще обновим информацията в поканата с избраните теми и линкове към дискусионните стаи.