What we're about

Given the worldwide trends in technology, the current state of affairs in Serbian IT industry and the overall state of education in Serbia, we see a clear opportunity to deliver a modernized education and commoditize certain areas of IT outsourcing market.

At our meetup's we are going to talk mostly about software development and popular tech. Our goal is to boost up knowledge of fresh developers to be more competitive on the software development market.

Upcoming events (1)

Vue.js workshop: Starting with Vue.js development

Belgrade Institute of Technology - BIT

€59.00

# Workshop: Starting with Vue.js development # Nakon niza uspešno održanih React radionica i pozitivnog feedback-a koji smo dobili od polaznika i u ovog godini nastavljamo sa organizovanjem istih u izmenjenom i unapređenom formatu ali i novih radionica kao sto je Vue.js. ------------------------------ ## Opis Vue.js radionice ------------------------------ Program radionice je naglašeno praktičan, svaki blok se sastoji od predavanja sa live coding sesijom i dela za vežbanje. Nakon svakog teorijskog dela, pristupa se HandsOn delu gde učesnici samostalno rade zadati zadatak uz smernice od strane predavača. Kompletan opis radionice***: >>>>> https://bgit.page.link/vws1 <<<< *** Zadržavamo pravo da strukturu radionice po pojedinim temama prilagodimo nivou znanja polaznika grupe kako bismo postigli odgovarajući tempo rada i kvalitet radionice. ------------------------------ ## Zahtevi za polaznike ------------------------------ Da biste bili u mogucnosti da pratite radionicu neophodno ja poznajete osnove frontend razvoja. I da imate bar jedan projekat u navedenim tehnologijama * JavaScript * HTML & CSS * JSON & REST * Package managers (npm, yarn) * IDE * VersionControl Računar sa dva monitora, Windows operativnim sistemom i Visual Studio Code IDE-om je obezbeđen za svakog učesnika. Učesnici u radionici mogu da koriste operativni sistem i IDE po želji ako ponesu svoj racunar samo je potrebno da imaju instaliran Node.js. ------------------------------ ## Predavač ------------------------------ Tihomir Opačić - Senior Full-Stack web developer sa više od 18 godina iskustva (https://www.linkedin.com/in/tihomiropacic) ------------------------------ ## Cena radionice ------------------------------ Cena za 8h radionice je 7000rsd i pokriva organizacione troškove i osveženje za vreme trajanja radionice. Da biste osigurali mesto na radionici potrebno da je izvršite uplatu na osnovu instrukcija za plaćanje na ovom linku (https://bgit.page.link/vws-uplatnica) i pošaljete nam uplatnicu na mail kako je naznačeno u dokumentu. Nakon evidentirane uplate postavićemo vaš status na PAID što vam osigurava mesto na radionici. Za plaćanje preko firme pošaljite zahtev na [masked] Ukoliko se neko predomisli zamolio bih da promeni status na "Not Going" kako bi oslobodio mesto nekom drugom. Preduslov za održavanje radionice je minimum od 8 učesnika. ------------------------------ ## Kontakt i pitanja ------------------------------ Odgovore na pitanja i informacije o radionici i kursevima mozete dobiti u Nemanjinoj 4 svakog radnog dana od 10h do 18h ili na telefon ili mail u nastavku: BIT Centar za obrazovanje BIT TECHNOLOGY DOO Nemanjina 4 / I, Beograd Telefon [masked] [masked] E-mail [masked]

Past events (5)

React workshop: Starting with React development (ES6+ included)

Belgrade Institute of Technology - BIT

€59.00

Photos (23)