addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

3D Printer weekend

Er du nysgjerrig på 3D-printing, så besøk Oslo's største Hackerspace denne helgen. I samarbeid med reprap.no arrangerer vi vårt fjerde 3DP-treff. Arrangementet er gratis og åpent for alle.

Forrige gang var det hele 14 forskjellige printere, så stikk innom, se på printerne og prat med folk som har erfaring! Denne gangen prøver vi å slå rekorden fra forrige treff, så gi beskjed til folk du kjenner om treffet. Klarer vi å samle 20 printere?

Som forrige gang satser vi på å kombinere fremvisning av egne printere med diskusjoner, bygging og mekking. Denne gangen tar vi det over to dager og setter av Lørdag til fremvisning/treff og Søndag til mekking og bygging.

Treff (Lørdag)

Her kan man lære om prosessen, se forskjellige printere jobbe, diskuter erfaringer, få råd og tips og mye mer. Det kommer til å være flere eksempler på utprintede gjenstander også, slik at du kan ta og føle på det som blir printet ut. Som forrige gang blir det også skrevet ut noen eksempler (fløyter o.l.) som folk kan ta med hjem.

Denne gangen blir det i hvertfall RepRap Mendel, Huxley, Prusa, Cube X, Ultimaker, Printrbot, MakerGear og flere typer Makerbot som vises frem. Meld deg på, så vet vi hvor mange som kommer. Har du egen printer - ta den gjerne med!

Bygging / mekking (Søndag)

På forrige treff ble det bygget to Rostock Delta-printere. Vi satser på at disse nå er ferdige og at man kan få se disse i aksjon! Har du lyst til å bygge din egen maskin, finn ut hva du vil bygge og bli med? Har du et printer-byggeprosjekt som aldri ble ferdig eller en printer som ikke virker, ta den med så kan du få hjelp slik at du får printeren din opp og gå!

Det vil være folk fra Bitraf tilstede fra kl 11-19, men det er mulig det er folk her lenger enn det også. For å finne fram til Bitraf, sjekk kartet på bitraf.no. Det ligger i våre nye lokaler i Youngs Gate 6, rett på nedsiden av Youngstorget.

Velkommen til Bitraf!

 

Join or login to comment.

 • Martin S.

  Skulle gjerne vært med, men det kræsjer med Oslo Startup Weekend.

  May 20, 2013

 • A former member
  A former member

  Vil lære om 3D printing

  April 26, 2013

 • Jens Chr B.

  Heisann,
  Jeg måtte flytte treffet til slutten av måneden fordi det havnet rundt himmelspretten og da er det så mange som reiser vekk. Helgen etter er det jo 17 Mai, så jeg håper det fungerer bedre for folk å ha det en "helt vanlig" helg.

  April 8, 2013

45 went

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy