addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Lær å frese på fresen på freseriet

 • Feb 15, 2014 · 11:45 AM

Jeg kjører igjen kvartalskurs for de som vil lære å frese på CNC fresen min (den store ShopBoten på bitraf). Kurset er kun for bitrafs medlemmer, men det er mulig å melde seg inn på dagen. Medlemskap på bitraf er 500kr måneden.

Ta gjerne med litt materiale som tre og plast. Og tenke på et enkelt test/læreprojsekt du vil gjøre. Begynn gjerne å skisse i 2D eller 3D og. Inkscape, Opensscad eller Rhino anbefales.

hilsen Jens

Join or login to comment.

 • Ørvar S.

  I be back... any time soon..... Well done doing a mill know how time to others... THANKS

  1 · February 15, 2014

 • Jens Chr B.

  Jeg kommer dessverre ikke heller. Sliter med feber, så jeg regner med at folk er glad for at jeg ikke kommer ;-)

  1 · February 15, 2014

 • Peter W.

  Jeg må dessverre melde avbud... :-(
  Kos dere!

  February 15, 2014

26 went

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy