3D Printer Weekend

This is a past event

20 people went

Location image of event venue

Details

Er du nysgjerrig på 3D-printing, så besøk Oslo's største Hackerspace denne helgen. I samarbeid med reprap.no (http://reprap.no/forum/) arrangerer vi vårt 3DP-treff #16. Arrangementet er gratis og åpent for alle. Kom innom, se printerne jobbe, bygg din egen maskin eller still spørsmål. Dette er en anledning til å prate med folk som har mange års erfaring. Arrangementet er gratis.

Som før satser vi på å kombinere masse 3D printing med diskusjoner, bygging og mekking. Som vanlig tar vi det over to dager og bruker Lørdag til fremvisning/treff og Søndag til mekking, bygging og print-off.

*Treff (Lørdag)*

Lær om prosessen, se forskjellige printere jobbe, diskutere erfaringer, få råd / tips og mye mer. Det er masse eksempler på ting som er skrevet ut med printere i forskjellige prisklasser, slik at du kan ta og føle på det som laget.

Blant printerne som kommer denne gangen finner du Makergear M2, Printrbot, BAM, Wanhao i3 og Duplicator 7, TypeA machines og flere andre i tillegg til Bitraf's tre Ultimakere og to deltaer. Meld deg gjerne på her på Meetup, så vet vi ca hvor mange som kommer. Har du egen printer - ta den gjerne med og heng med oss hele helgen (eller bare en dag)!

*Bygging / mekking (Søndag)*

Har du lyst til å bygge din egen maskin, finn ut hva du vil bygge og bli med? Har du et printer-byggeprosjekt som aldri ble ferdig eller en printer som ikke virker? Ta den med så kan vi få printeren din opp og gå! Bitraf-labben er åpen hele helgen og folk har gjerne med seg ekstra deler, så man står sjelden fast i bygging/reparasjon. Det bygges stadig vekk printere på Bitraf, men treffet er en sjeldent god anledning til å få hjelp fra folk som har erfaring.

Det vil være folk fra Bitraf tilstede fra kl 11-19, men det er mulig det er folk her lenger enn det også. For å finne fram til Bitraf, sjekk kartet på bitraf.no (http://bitraf.no/). Det ligger i Pløensgate 4, rett på nedsiden av Youngstorget og 5 min å gå fra Oslo S.

Velkommen til Bitraf!