3D Printer weekend

This is a past event

24 people went

Location image of event venue

Details

Er du nysgjerrig på 3D-printing, så besøk Oslo's største Hackerspace denne helgen. I samarbeid med reprap.no (http://reprap.no/forum/) arrangerer vi vårt andre 3DP-treff. Det kommer til å være flere forskjellige printere (som forrige gang (http://www.meetup.com/bitraf/photos/10696772/)), så stikk innom, se på printerne og prat med folk som har erfaring!

Det store oppmøtet på forrige treff (http://www.meetup.com/bitraf/events/77223072/) gjorde at det ble veldig hektisk. Denne gangen satser vi på å spre møtet litt utover i tid og å kombinere det med bygging av printere.

Treff (Lørdag)

Her kan man lære om prosessen, se forskjellige printere jobbe, diskuter erfaringer, få råd og tips og mye mer. Det kommer til å være flere eksempler på utprintede gjenstander også, slik at du kan ta og føle på det som blir printet ut.

Vi regner med at det blir blant annet Mendel, Huxley, Prusa, BfB, Ultimaker og flere typer Makerbot som vises frem. Meld deg på, så vet vi hvor mange som kommer. Hvis du tar med deg din egen printer, skriv det gjerne i kommentarfeltet nedenfor så vi er sikre på at vi har plass til alle.

Bygging / mekking (Lørdag og Søndag)

Hvis alle delene kommer fram i tide blir det i hvertfall 4 printere som skal bygges denne helgen (Mendel 90, Prusa 2 og Printrbot). Har du lyst til å bli med, finn ut hva du vil bygge og bli med? Har du et printer-byggeprosjekt som aldri ble ferdig eller en printer som ikke virker, ta det med så kan du få hjelp slik at du får printeren din opp og gå!

Det vil være folk fra Bitraf tilstede fra kl 11-18 begge dagene, men det er mulig det er folk her lenger enn det også. For å finne fram til Bitraf, sjekk kartet på bitraf.no (http://bitraf.no/). Det ligger rett på nedsiden av Aleksander Kiellands Plass ved Waldemars Hage.

Velkommen til Bitraf!