addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Join or login to comment.

 • Laura

  Hej kära bokmalar, jag måste ändra datum för denna bokträff pga yttre omständigheter som jag inte kan påverka :( Nytt datum blir den 14 december. Jag har naturligtvis full förståelse för om ni inte kan då.

  Om inte träffen blir av, är mitt förslag att vi till nästa gång läser "De polyglotta älskarna", årets svenska skönlitterära bok. Datumförslaget för januariträffen är tisdag den 10 januari.

  Svara/kommentera gärna i tråden här!

  Yesterday

  • Angela

   Hej Laura, Det var tråkigt och hoppas allt är bra annars.

   Yesterday

  • Ana_89

   Hej Laura och alla andra bokmalar! Jag kan tyvärr inte komma den 14:e. Men ett stort JA till De polyglotta älskarna! Har läst den nyligen och den är helt underbar. Den 10:e jan funkar bra än så länge.

   Yesterday

Want to go?

Join and RSVP

3 going

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy