addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcredit-cardcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobe--smallglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1launch-new-window--smalllight-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Budapest JavaScript Unmeetup

From: Török G.
Sent on: Monday, September 19, 2011 10:57 PM

Szevasztok!

Tavaly március óta havi rendszerességel került megrendezésre Budapesten a budapest.js meetup. Az elmúlt 17 találkozó alkalmával aktív közösséggé formálódott a meetup közönsége. Több helyszínt, több meetup formát is kipóbáltunk, igyekeztünk azt a műfajt megtalálni, amire a leginkább vevők vagytok, ami leginkább az eredeti célkitűzésünket szolgálja: tanuljunk egymástól, minden hónapban egyszer próbáld ki, milyen, amikor negyven másik munkatársad van, akikkel a próblémáid megoszthatod.

Ennek szellemében jelentem, hogy megújul a meetup. A jövőben nem lesz kijelölt szervezők függvénye a meetup. Ezentúl bárki szervezhet meetupot, a teljes közösség számára elérhetővé tesszük ezt a meetup.com által kínált funkciót. Ha van egy témád, ne várd meg, míg a szervezők meghirdetik az eseményt, küldd be, adj neki egy dátumot, és toborozz tagokat. Minden segítséget megadunk, a Prezi.com irodája a jövőben is helyszíne tud lenni a meetupoknak, ha megfelel nektek, ennek intézését továbbra is segítjük, de más helyek foglalásában is számíthattok ránk.

Bármilyen ötletet, visszajelzést szívesen fogadunk.

Ki szervezi az első unmeetupot? :)

--
Gábor

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy