addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Marciusi budapest.py

From: Tolmács M.
Sent on: Tuesday, March 30, 2010 10:18 AM
Sziasztok!

Immaron ket villameloadassal varunk benneteket holnap, azaz marcius 30.-an a bitnet.hu irodajaban!

Az elso tema soran Tolmacs Mark mutatja be a Boxee-t, egy TV-setekre optimalizalt programot, amellyel internetes tartalmakat nezhetsz a TV-den. A Boxee alklamazasok Python es XML keverekekent allnak elo es akar te is irhatsz ilyet!

A masodik temaban egy igen erdekes eloadast hallhatunk a Django alkalmazasok teszteleserol. Manapsag igen felkapott tema az automata teszt es azt hiszem nem veletlenul. Az eloadast Farkas Szilveszter tartja.

Gyertek!

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy