addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Hackibou - Code Kata Est

Sziasztok, a het java reszet a Kiraly utcai Starbucks-ban toltom. Talaltam egy franko asztalt, amit kivaloan hasznalhatnank egy kis kodolasra. Dolgolzhatnank egy ruby quiz-en, vagy akarmi mason. Ha uj vagy a Ruby teruleten az sem baj, szivesen megmutatom, hogy en miket csinalok Ruby-ban.

Join or login to comment.

 • Zoltan G.

  Sajnos kés?n értem oda, és végül elmaradt. Nagyon szívesen vennék részt akár közös katázásokon, akár váltókon, vagy amihez van kedv.
  Baromi jó az ötlet! Jó lenne, ha hagyomány lenne bel?le.

  August 30, 2011

 • Laszlo B.

  Sajnos nem tudtam ott lenni, de nagyon érdekelne, hogy hogy sikerült. Beszámolna valaki, aki ott volt?

  August 18, 2011

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy