addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobe--smallglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1launch-new-window--smalllight-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

SSP needs you!

From: Gabor R.
Sent on: Monday, July 8, 2013 12:25 PM
Sziasztok!

Növekszünk, így több pozícióra is keresünk csapattársatakat! A szolgáltatás amin dolgozunk a legnagyobb amerikai online ruhaboltokat szolgálja ki, melyek révén napi több millió page viewt és API requestet szolgálunk ki. A platformot teljesen Rubyban írtuk mely vásárlói és termékadatok feldolgozásával, különböző algoritmusok implementálásával és a management interface-szel foglalkozik, mindezt MongoDB tetején Mongoiddal, az API pedig minimális erőforrásigénnyel szolgálja ki az[masked]req/min-es terhelést Node.js-nek hála. Ha ez izgalomba hoz, akkor jelentkezz a Platform Engineer pozíciónkra :)

Legalább ennyire izgalmas az infrastruktúránk managelése, mely ma már több DC-n és szolgáltatón ível át, dedikált és virtuális gépek mellett S3-at, CDN-t, Elastic MapReduce-t (vagyis Hadoop clustereket) és Amazon Redshiftet is használunk. Jól szituált Ruby polgárok révén Cheffel főzünk, de legalább ennyire meghajtjuk a fejünket azok előtt, akik bábszínházban szocializálódtak és Pupppetet használnak configuration managementre. Ha ódzkodz bármilyen változtatást kézzel végigvezetni 20+ gépen akkor a Linux DevOps Engineer / Sysadmin pozícónkat találták ki.

A (kicsit) részletesebb leírásokat megtálalhatjátok a Facebook pageünkön, amit ér lájkolni és továbbosztani, ezt a következő Ruby meetupon meleg szívvel fogjuk megköszönni: https://www.facebook.com/sspinc/posts/585371308164113

Az irodánk, aki még nem volt nálunk Ruby meetup révén a belvárosban az Astoriához és a Ferenciek teréhez (meg leginkább mindenhez) közel található. Kosárpalánk is van :)

Írjatok a [address removed] -ra vagy nekem nyugodtan, ha bármelyik pozíció érdekesen hangzik, de ha idegesen írtok, az se baj :)

Üdv: Gabor

+1:

This email message originally included an attachment.

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy