addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1linklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Rapid Miner meetup

 • Oct 27, 2011 · 6:00 PM
 • This location is shown only to members

A RapidMiner széles körben hozzáférhető, és a hivatalos magyar képviselet bejelentése jó alkalom arra, hogy szervezzünk rá külön meetupot. Az előadók listája még nyitott, témajavaslatok jöhetnek (mint ahogy egyébként bármikor). Helyszínt a várható létszám függvényében választunk (ehhez is jöhetnek az ötletek).

Várhatóan három előadónk lesz, köztük a következök:

 • Kovács Gyula (Andego) - "Ha unod az excelt, avagy szeretnél nagyfiú lenni, de nincs eleg pénzed" 
 • Nagy Gábor (BME - DMLab Adatbányászati Műhely) - "Rapid Tőzsde Analizis" - Hogyan készítsünk RapidAnalytics alapú tőzsdei előrejelző rendszert, amely automatikusan letölti, előrejelzi és publikálja a napi BÉT árfolyamokat.
 • Szűcs Imre (United Consult, a Rapid-I hivatalos Magyarországi partnere) - "Adatbányászat nem csak adatbányászoknak: Meta learning alkalmazása a PaREn extension segítségével" - élő demó.

Join or login to comment.

 • Árpád T.

  Nem tervezünk ilyet, de konkrét témajavaslatok jöhetnek.

  February 1, 2013

 • Árpád T.

  Én pont ilyet képzeltem, amikor elkezdtem szervezni. Nagyon elégedett vagyok, köszönöm mindenkinek, aki eljött.

  October 28, 2011

 • Windhager-Pokol E.

  Érdekes és hasznos előadások voltak.

  October 28, 2011

 • Árpád T.

  A helyszín most is a menta különterme, bár legutóbb egy kicsit sz?knek t?nt, de most majd okosabban használjuk ki a teret.

  October 25, 2011

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy