addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Értékesítés cégeknek – embereken keresztül (B2B helyett H2H)

Mérnök, informatikus, könyvelő, ügyvéd - egyszóval profi szakember vagy a területeden? Vállalkozóként vagy megtanulsz értékesíteni, vagy megfizetsz egy jó értékesítőt, aki megoldja neked ezt a feladatot, és megtanulod kontrollálni. A jó hír: az értékesítés tanulható! Sőt, szerethető! Persze, ha tudod az alaplépéseit.

Vittinger László több mint 20 év értékesítési rutinjából ad 90 percnyi esszenciát 2016. december 7.-én. Az értékesítés alapfogalma, ügyfélszerzés 2016-ban, bizalomépítés az értékesítésben, kérdezéstechnika, a hatékony árajánlat titka, a legegyszerűbb kifogáskezelési technika. Gyere el, és megszereted az értékesítést!

A belépő 3000 Ft. eSzámlát tudunk kiállítani kérésre.

Találkozunk a meetupon!

Join or login to comment.

 • Veronika K.

  Nagyon jól keretbe foglalta a főbb pontokat és mindvégig sikerült fenntartania a figyelmemet. Nekem igen hasznos volt. Köszönöm.

  1 · 3 days ago

 • Borsos P.

  Nagyon hasznos gondolatok és gondolatébresztők érkeztek. Megérte :) Köszönöm!

  2 · 3 days ago

 • Csankovszki K.

  Egyszerű, könnyen érthető és mindennapi salesbe implementálható tippeket kaptam. Köszönöm!

  3 · 3 days ago

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy