Thuiskomen bij Tijs - meditation meetup

Canceled

Bij Tijs thuis

Westbroekse Binnenweg 56a Huisje c69 · Tienhoven

How to find us

Parkeren ter hoogte van Zwaluwpark langs de straat. Loop het autovrije Zwaluwpark in tot het einde. Daar buigt het pad af naar links. Na de bocht het eerste huisje aanje rechterhand, door het gevlochten tuinhek lopen en je bent er.

Location image of event venue

Details

Thuis komen doen we elke dag. Maar kom je ook echt thuis bij jezelf? Misschien ervaar je zelfs thuis een gevoel van onrust en heb je de neiging om de rust en stilte te ontlopen. We zoeken allemaal naar afleiding in de vorm van tv, internet, telefoon en raken onszelf daarbij een beetje kwijt.

Meditatie is een makkelijke manier om je je te ontspannen en rustiger te voelen. En om je weer thuis te voelen in jezelf. Het ervaren van vrede en rust in jezelf en om je heen helpt je om een gelukkiger mens te worden. Je komt meer in contact met de stilte in jezelf en je wordt meer aanwezig. Je ervaart je eigen diepte, je eigen kompas, die je richting geeft aan je leven.

Door samen te mediteren, motiveren we elkaar en kunnen we van elkaar leren. Mediteren in een (kleine) groep werkt sterker dan alleen, door de sfeer die we samen creëren. We werken daarbij onder andere met meditaties die je bij je essentie brengen.

Je bent van harte welkom, ook als je geen ervaring hebt met meditatie. Toegang is gratis (Vrijwillige bijdrage voor koffie / thee / koek).

Aanmelden of vragen? Bel of sms Tijs Breuer,[masked]http://tijsbreuer.nl/index.php/meditatie/