1412 AgileHub, Leadership si Agilitate

This is a past event

21 people went

Location image of event venue

Details

În urmă cu un an și jumatate nu exista, iar acum AgileHub este un termen din ce în ce mai des folosit de brașoveni și nu numai. AgileHub este însă mai mult decât o asociere de cuvinte.

Ce este AgileHub, cine sunt cei din spatele AgileHub, ce doresc ei să facă și care e rolul vostru, al tuturor ITștilor (de ieri, de azi și de mâine) în toată această poveste?

Vă invit la o discuție despre AgileHub, Leadership și agilitate, la finalul căreia veți înțelege că un nou mod de gândire și-a făcut loc, că suntem într-un punct de unde nu mai putem merge decât … înainte!

Camelia CODARCEA, cofondator și Președinte AgileHub, este pasionată de leadership, de vorbitul în public, de interacțiunile dintre oameni și își dorește să evidențieze latura umană a IT-ului.

A format până în prezent peste 100 de persoane în Leadership, Agilitate și Scrum iar pe lângă aceste cursuri se ocupă de stategia AgileHub împreună cu colegii săi cofondatori, Cornel Fătulescu și Irinel Matei.

Călătoria în lumea agilă și-a început-o în Germania, unde a acumulat experiența ca și Scrum Master, fiind convinsă că atunci când oamenilor li se oferă contextul potrivit, aceștia devin dornici să aibă rezultate foarte bune și devin creativi.