What we're about

Campus Amsterdam is de toegangspoort tot alle innovatiegebieden in de regio Amsterdam.

Er is een enorme diversiteit aan innovatiegebieden maar vrijwel geen onderlinge verbindingen en cross-overs.

Wij bijden een ingang tot alle innovatiegebieden en bouwen een open netwerk van innovatiedistricts, campussen, labs en hubs.

Campus Amsterdam

• versterkt bereik & verbinding
• verbetert zichtbaarheid & positionering
• faciliteert cross-overs
• heeft alle key partners on board

Wil je deel maken van een vitaal innovatienetwerk en je kans verhogen om mensen en partijen te vinden? Kom dan naar de Campus Amsterdam Meetups, waar we je op de hoogte brengen van alles wat gebeurt in de metropoolregio Amsterdam, en je verbinden met iedereen die het gebied wil verduurzamen en verbeteren.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief (https://bit.ly/2pyxDMN). Schrijf je in! (https://bit.ly/2pyxDMN)

Voor meer informatie, bezoek onze website (http://www.campus.amsterdam)

Volg ons op Instagram (https://www.instagram.com/campusamsterdam/?hl=en) en LinkedIn (https://www.linkedin.com/company/campus-amsterdam/).

Upcoming events (1)

Campus Amsterdam Meetup #4 | Kenniskwartier Zuidas

Kenniskwartier Zuidas

Welke vragen leven in het Kenniskwartier Zuidas? Waarmee is het innovatie gebied bezig? Bij de volgende Campus Amsterdam Meetup krijg je de kans om het Kenniskwartier Zuidas te ontdekken! Het Kenniskwartier is een aantrekkelijk gebied voor wetenschappers, studenten en kennisintensieve bedrijven. In het Kenniskwartier komen wonen, werken en studeren straks letterlijk bij elkaar. Tijdens de Campus Amsterdam Meetup #4 - die we organiseren als opmaat naar WeMakeThe.City - kom je in contact met innovatie districts, campussen, labs, hubs en hun ondernemers, medebewoners en collega's. Iedereen is welkom, de meetup is gratis, kort en in de ochtend. Zo ben je helemaal bijgepraat voordat je aan je werkdag begint. WAT KAN JE VERWACHTEN? 09.00 Inloop met koffie en ontbijt snack 09.15 Introductie Campus Amsterdam x Kenniskwartier Zuidas 09.30 Presentatie Kenniskwartier Zuidas 09.45 Rondleiding 10.45 Brainstorm sessie 11.30 Einde WAAR VINDT DE MEET UP PLAATS? In de VU, OZW Gebouw, Alma Zaal Routebeschrijving: Vanaf de hoofdingang van het OZW-gebouw loop je in de centrale hal linksaf naar de liften. Neem de meest linkerlift naar de 10e etage. Als je uit de lift stapt loop je rechtsaf de Alma 1 in. In de Alma 1 vindt je de trap naar de Alma 2. TOT DAN! www.campus.amsterdam @campusamsterdam

Past events (3)

Campus Amsterdam Meetup #3 | Greenport Aalsmeer x Royal FloraHolland

Photos (38)