addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Optimaliseren van Enterprise Search door uniforme content

 • to
 • Xillio head office

  Julianalaan 15, Hilversum (map)

  52.219074 5.179232

 • Enterprise Search, het zoeken in data van de gehele organisatie via één zoekingang, wordt veelal gezien als ultieme oplossing. Een oplossing die, wanneer eenmaal geïmplementeerd, ervoor zorgt dat alle content die binnen de organisatie aanwezig eenvoudig gevonden en ontsloten wordt.

  Echter, in de praktijk blijkt dat alléén enterprise search niet voldoende is. Het is in de eerste plaats van belang dat alle contentbronnen goed worden aangesloten en dat vervolgens alleen de juiste content aan de search wordt aangeboden. Want ook hier geldt: garbage in = garbage out.

  Hoe maak je verbinding naar alle contentbronnen en hoe zorg je voor een optimale Enterprise Search? Dat komt aan bod tijdens ons informele ronde tafel gesprek op woensdag 25 januari. In deze sessie laten wij u tevens kennismaken met de ‘Content hub for Search’, onmisbaar binnen iedere organisatie met veel content(bronnen).

Join or login to comment.

Want to go?

Join and RSVP

1 going

 • Purdey H.
  Organizer,
  Event Host

  Organizing events for information manager, IT managers, information architects and more

Our Sponsors

 • Xillio

  Knowledge, free breakfast or lunch and meeting space

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy