addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo
Poll Opened Responses

Er du interesseret i en debat/introduktion til drupal som framework?

Vi snakkede bla. om drupal sidste gang, og givet at der findes en brugergruppe for drupal brugere, kunne vi måske prøve, at få en fra deres gruppe til, at komme forbi og fortælle os et par ting. Det kunne i givet fald, være med fokus på drupal som generisk framework, fremfor som cms.

Dec 10, 2007 7 so far

Hvilket klokkeslet passer dig bedst?

Vi snakkede om, på sidste møde om, at det er lidt sent, først at mødes kl. 19. Tidspunktet er ret tilfældigt valgt, så jeg tænker, at vi kan lægge det efter, hvordan det passer folk bedst.

Nov 3, 2007 10 so far

Er du interesseret i en workshop/introduktion til Symfony?

Jimmi Andersen har tilbudt, at holde en lille workshop om framework'et Symfony. Meld venligst om det er noget, du kunne tænke dig.

Sep 17, 2007 7 so far

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy