addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Culti Groep Utrecht & Amsterdam: Nieuwe Vrienden & Op Pad:  -

In deze groep ontmoeten we elkaar enkele maanden per maand voor gezellige borrels en etenjes. Daarnaast gaan we regelmatig samen op pad. Onze etentjes en borrels in Amerfoort en Utrecht zijn meertalig, iedereen mag gewoon welke taal ook spreken die hij of zij wilt want deze groep is behoorlijk internationaal. Daarnaast organiseren we in de hele Randstad en overigens op alle plaatsen in de Benelux, Duitsland, Barcelona & Warschau de leukste etentjes en borrels vanuit een bijzonder open houding - want iedereen is welkom in deze groep :)

- Internationaal & Meertalig -

Deze groep in tijdens meetups in Utrecht gewoon meertalig. Onze gastheren en gastvrouwen praten in Utrecht Nederlands met iedere meetup vriend van Culti Groep die Nederlands met ze praat, Engels in het geval er Engels gesproken word en andere talen als dat zo uitkomt. Kan ook gezellig zijn, toch? Deze groep is naast meertalig en internationaal ook de toonaangevende Nederlandstalige Meetup groep van Utrecht. En dát is zeer zeker gezellig!

- Culti Group -

Culti Groep Utrecht & Amsterdam word georganiseerd door  "Culti Group". De Culti Meetup Groepen zijn overal een beetje anders. Er zijn 17 Culti Meetup Groepen. Momenteel zijn er 16 Engelstalig en eentje is tweetalig, dat is deze. De uitnodigingen voor de gewoon gezellige Meetups in Utrecht schrijven we in het Nederlands. Alle andere uitnodgingen schrijven we in het Engels.

Culti Group gaat over overal waar we komen over stijlvolle maar ook gewone gezelligheid. Gastvrijheid en de "Iedereen is welkom" houding, dat zijn wij!

Is dit iets voor jou? Twijfel dan niet en schrijf je meteen in :)

Join us and be the first to know when new Meetups are scheduled
Log in with Facebook to find out
By creating a Meetup account, you agree to the Terms of Service

Lol, Gezelligheid & Samen er op uit

What's new

 • AJ de Twadde founded Culti Groep Utrecht & Amsterdam: Nieuwe Vrienden & Travel

  on September 2

 

Our Sponsors

 • Stad

  De Nederlandstalige Meetup Groep in Leiden, Haarlem, Amsterdam & Utrecht

 • ExpatID

  Expats Questions, Locals Answers Ask us Anything!

 • Cardly

  Sending greeting cards from from the PC. 60% discount. Code: "Culti"

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy