addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Deze meet up is voor Nederlanders die met hun gezin (tijdelijk of vast) in Düsseldorf wonen en behoefte hebben aan contact met andere Nederlandse gezinnen. Het kunnen uiteraard ook gezinnen van twee nationaliteiten zijn, maar de voertaal tijdens de meet ups is Nederlands. De opzet van deze meet up group is het organiseren van events voor het hele gezin, aangezien de meeste bestaande meet up groups juist draaien om het ('s avonds) uitgaan zonder kinderen. Elk event is denkbaar, zolang de (kleine) kinderen mee kunnen! Ik woon sinds 2012 in Düsseldorf en ontmoet regelmatig Nederlandse gezinnen die de behoefte uitspreken om andere Nederlandse gezinnen te leren kennen en daarmee gezamenlijk leuke dingen te ondernemen. Meld je aan en we gaan een gezellige tijd tegemoet!

Mache mit und sei der Erste, der von neuen Meetups erfährt
Melde dich via Facebook an, um es herauszufinden
Du stimmst den Benutzerbedingungenzu, indem du ein Meetup Konto eröffnest

Willkommen, Nederlandse gezinnen!

  • Es sind derzeit keine Meetups geplant

    Trete der Gruppe bei und lass Dich benachrichtigen, wenn neue Meetups geplant sind!

Was gibt es Neues

 
Gegründet 1. Mai 2015

Andere
Meetups in der Nähe

Registrieren

Meetup Mitglieder, Anmelden

Mit der Registrierung erklärst Du Dich mit den Allgemeinen Geschäftsbedingungen und der Datenschutzerklärung von Meetup einverstanden.